Orbit de gelozie, un bărbat s-a aruncat de pe o stâncă cu iubita în brațe. Femeia avea doi copii

Un bărbat în vârstă de 41 de ani din Turcia s-a aruncat de pe stâncă împreună cu iubita sa după ce s-au certat.

Orbit de gelozie, și-a luat iubita în brațe și a sărit de pe o stâncă. Mehlika Derici, în vârstă de 35 de ani, și Selcuk Cetiner, de 41 de ani, și-au pierdut viața într-un mod violent din cauza geloziei bărbatului. Tragicul eveniment a avut loc în Turica, după ce petrecuseră la aniversarea unuia dintre prietenii lor.

Cei doi au pierdut numărul paharelor de alcool inclusiv după terminarea petrecerii. În data de 6 august, în timp ce se îndreptau spre Asiklar Tepesi, care este cunoscut și sub denumirea de „Dealul Îndrăgostiților”, distracția încă era în toi, iar ei au continuat să bea. Cei doi au fost însoțiți de încă un cuplu, însă întreaga situație avea să se sfârșească cu o nenorocire.

S-a aruncat de pe stâncă împreună cu iubita din cauza geloziei

Lucrurile au început să degenereze după ce cei doi au început să se certe. Bărbatul în vârstă de 41 de ani, cuprins de gelozie și amețit de alcool, a recurs la un gest extrem, care le-a adus sfârșitul atât lui, cât și al iubitei sale.

Potrivit suselor cuplului care i-a însoțit, bărbatul ar fi avut o ultimă replică înainte să o cuprindă pe iubita sa de talie și să se arunce de pe stâncă de la o înălțime de 25 de metri: „Dacă murim, murim împreună!”.  

Totul s-a întâmplat sub ochii îngroziți ai prietenilor lor care îi însoțeau, care nu au putut reacționa pentru că totul s-a întâmplat foarte repede. Mehlika a fost luată prin surprindere de gestul nebunesc al bărbatului, neavând timp să se apere.

Căzătura de la 25 de metri le-a provocat decesul pe loc. Ajunși la fața locului, paramedicii au depus eforturi pentru a-i readuce la viață, însă insistențele au fost în zadar. Se crede că Mahlika ar fi avut doi copii.

Trupurile neînsuflețite ale celor doi au fost duce la morga spitalului „Marmara Ereglisi”. Oamenii legii au intrat în posesia telefoanelor mobile ale celor doi pentru a continua investigațiile, conform Daily Star citat de wowbiz.ro.

Muzeele din Iași oferă intrare liberă pe 1 decembrie

De Ziua Națională a României, românii de pe ambele maluri ale Prutului pot vizita gratuit muzeele din rețeaua Muzeului Național al Literaturii Române din Iași.

Muzeele din Iași, intrare liberă de Ziua Națională a României

De asemenea, muzeele vor fi deschise pentru vizitatori și în zilele de 30 noiembrie și 2 decembrie. Acestea vor funcționa după programul obișnuit de vizitare, cuprins între orele 10:00 și 17:00.

Din rețeaua Muzeului Național al Literaturii Române Iași fac parte: Casa Muzeelor;  Muzeul „Vasile Pogor” – Casa Junimii;  Muzeul „Sf. Ierarh Dosoftei – Mitropolitul”;  Muzeul „Mihai Eminescu”;  Colecția „Istoria teatrului românesc”;  Muzeul „Mihail Sadoveanu”;  Muzeul „Otilia Cazimir”;  Muzeul „George Topîrceanu”;  Muzeul „Mihai Codreanu”;  Muzeul „Vasile Alecsandri” (Mircești).

Mama a opt copii a împlinit 39 de ani. ,,Mulțumesc, Doamne, pentru toate!”

Marina Cârnaț, faimoasa vloggeriță din Republica Moldova, și-a sărbătorit ieri ziua de naștere. Mama a opt copii a împlinit 39 de ani. Faimoasa mămică recunoaște că cea mai mare bogăție și cel mai scump cadou pe care i l-a putut oferi viața este familia ei.

,,Azi fac 39 sau 93? Atât de multe am reușit până acum! Mulțumesc, Doamne, pentru toate!”, a scris Marina Cârnaț, pe pagina sa de Instagram, alături de un filmuleț emoționant care arată o succintă călătorie a vieții sale.

Marina și Teodor Cârnaț, ambii licențiați în drept, cresc și educă 5 fete și 3 băieți. Familia este apreciată de peste 200 de mii de urmăritori pe rețelele de socializare.

sursa foto: Instagram

Criza alimentară se acutizează în Ungaria. Magazinele au început marea raționalizare. Viktor Orban e disperat să nu explodeze prețurile

Panică în Ungaria. Crizele alimentare și economice se acutizează. Marile lanțuri de magazine deja au raționalizat mâncarea. 

Criza alimentară se acutizează în Ungaria. A început marea raționalizare. Viktor Orban e disperat să nu explodeze prețurile

S-a început raționalizarea în Ungaria după ce Guvernul Viktor Orban a stabilit plafonarea prețurilor pentru mai multe produse alimentare de bază. Este o măsură de sprijin pentru populație, susține Guvernul Fidesz. Totuși, mulți dintre cetățeni, care au auzit de „raționalizare”, au intrat în panică. Astfel, s-au grăbit să golească rafturile magazinelor.

În replică, marile lanțuri de magazine au fost nevoite să limiteze cantitățile de alimente de bază ce pot fi achiziționate, precum ouăle și cartofii, scrie Ziarul Financiar, care citează mai multe ziare din Ungaria.

Lidl, Tesco, Spar, CBA și Real au fost nevoite să recurgă la măsuri dure, mai precizează sursa citată.

Oficialii de la Budapesta susțin că plafonarea a fost stabilită „pentru a contracara creșterea dramatică a inflației, care depășește chiar și 90% pentru unele tipuri de mâncare”.

Măsurile adoptate de către Viktor Orban sunt criticate de opoziție. Adversarii premierului maghiar susțin că inflația trebuie combătută cu reduceri de TVA, nu prin măsuri de limitare a prețurilor de consum.

„Produsele afectate de plafoane fie dispar, fie companiile majorează prețurile altor tipuri de alimente, pentru a-și acoperi pierderile”, critică opoziția din Ungaria.

Pe fondul conglomeratului de crize, o mulțime de afaceri din Europa încep să capituleze. În Ungaria de exemplu, renumita cofetărie Hauer, cu tradiție de peste 100 de ani, a anunțat că se va închide. Șefii companiei susțin că sunt nevoiți să ia o astfel de decizie „din cauza impactului negativ al mediului economic asupra industriei de catering”.

Pe scurt, oamenii nu mai au bani de dat pentru HORECA.

sursa

Contabila partidului Șor a primit mandat de arest în Penitenciarul Nr.13
Articolul anterior
Irina și Serghei Kovalsky au fost invitați în emisiunea lui Andrei Malahov. Cei doi au uimit publicul cu o frumoasă piesă de dragoste
Articolul următor