Panouri foto decorative – Fotobanner.md transformă orice eveniment într-o sărbătoare de vis!

Fie că este vorba despre o nuntă, o cununie, nașterea copilului, un botez sau o aniversare în familie, orice sărbătoare importantă din viața ta este așteptată cu multă bucurie, iar atunci când momentul e aproape îți dorești ca totul să arate perfect și planificat până în cele mai mici detalii. Un element important al oricărui eveniment este, bineînțeles, panoul decorativ, deosebit și special amenajat, pentru realizarea fotografiilor. Panoul decorativ îți oferă posibilitatea să memorezi momente minunate foto/video și amintiri frumoase de la cele mai importante evenimente din viața ta!

separator

Acum este ușor să îți realizezi orice vis apelând la serviciile echipei https://fotobanner.md/. Cu siguranță, îți dorești niște amintiri speciale și inedite, pentru tine și invitații tăi, și nu fotografii banale la oricare dintre evenimentele tale. În aceste cazuri, un panou foto cu baloane se va potrivi perfect dorințelor tale și îți va oferi oportunități noi – un decor minunat pentru o nuntă, un botez, o zi de naștere, o cumetrie sau o petrecere de pomină cu prietenii.

Pentru a crea o zonă foto de neuitat, vă va ajuta un presswall exclusiv, acesta fiind potrivit pentru a organiza summit-uri, conferințe, prezentări, expoziții și întâlniri de afaceri la cel mai înalt nivel.

Fotobanner.md creează și montează panouri decorative în toate raioanele Moldovei, inclusiv în Chișinău.

Fotostand-ul are o carcasă metalică, ce oferă construcției o înaltă stabilitate, indiferent de condițiile meteo, ploaie, vânt, temperatură. De obicei, panoul foto fabricat se decorează suplimentar cu baloane (opțional, conform dorinței clientului), cu flori din hârtie, fluturi.

La fiecare panou comandat, compania Fotobanner.md oferă cadou – de la 30 până la 70 de baloane.

Decorarea cu baloane

Panoul foto sau banner-ul pentru fotografiere contribuie la diversificarea peisajului caracteristic oricărui eveniment, transformând orice petrecere într-un moment memorabil și special.

Banner-ul (pânza) cu baloane este elegant, în vogă și oferă posibilitatea de a transforma în realitate cele mai îndrăznețe vise și idei de la sărbătoarea ta.

Oamenii sunt diferiți. Ei au propriile viziuni, caractere, temperamente și preferințe. Dar tuturor, fără nici o excepție, le plac baloanele spectaculoase, de culori aprinse. Plăcerea senzațiilor tari și dorința de a memora emoții incredibile și impresii deosebite pentru o perioadă lungă de timp sunt extrem de tentante pentru oaspeții oricărui eveniment. Și anume panoul foto cu baloane de heliu este cel care va crea un cadru sau un fundal unic pentru pozele de la nuntă, petrecere corporativă, zi de naștere sau botez și va conferi evenimentului un stil aparte și o tematică specială.

Preț, dimensiuni, proiectare, instalare și demontarea panoului foto:

Panoul foto decorativ de la https:/fotobanner.md/ – reprezintă nu doar un fundal excelent pentru video și sesiuni foto la orice eveniment, dar, de asemenea, o parte componentă a designului interior care poate fi comandată individual, în funcție de caracterul evenimentului sau întâlnire de afaceri.

Dimensiunile panoului foto:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

La ora actuală, există de asemenea oportunitatea de a închiria o carcasă pentru panou foto, după care, în scurt timp, va fi elaborat un machet personalizat al panoului care va fi imprimat pe pânza banner-ului. Lucrările de livrare a produsului exclusiv, precum și instalarea și demontarea panoului foto va fi efectuată de către specialiști, rapid, într-un timp foarte scurt și la momentul convenabil clientului. Pentru a organiza un decor foto personalizat, puteți comanda un panou foto de orice dimensiune.

La Fotobanner.md veți găsi cele mai bune prețuri! Prețuri mici și servicii de calitate, pentru care nu trebuie să , întrucât echipa de la Fotobanner.md va avea grijă să-i bucure pe cei dragi cu emoții și amintiri de neuitat.

Panoul foto decorativ – este soluția perfectă pentru o nuntă, un botez, o zi de naștere. Echipa Fotobanner.md garantează promptitudine și atitudine responsabilă în furnizarea serviciilor. Astfel, aveți posibilitatea să creați panoul foto de orice mărime pe care vă o doriți și care va fi instalat 24/24, în orice moment al zilei, convenabil pentru Dvs. În acest caz, contează doar imaginația, fantezia clientului și tematica evenimentului.

Decorațiuni din flori de hârtie sau fluturi

Persoanele aflate în continuă căutare, energice și pline de viață, sunt cele mai susceptibile de a realiza schimbări constante, menite să le diversifice viața în mod unic. Pentru a reține în memorie, un timp cât mai îndelungat, caleidoscopul evenimentelor importante și deosebite, este necesar de a le individualiza și înfrumuseța grație noilor tendințe din domeniul designului modern. Panoul foto cu flori mari de hârtie sau fluturi este o modalitate minunată de a transforma fotografiile și imaginile video, într-o carte de vizită exclusivă a unui botez, nuntă, prezentare, zi de naștere etc.

Acum este ușor de a transforma orice sărbătoare într-un eveniment grandios, iar pozele capturate cu ajutorul panoului foto vor fi un prilej de lungi și duioase amintiri pentru fiecare dintre invitați.

În plus, fiecare oaspete va putea lăsa un mesaj pe fundalul panoului foto, cele mai frumoase urări pentru eroul/eroii sărbătorii, mici interviuri, care, în viitor, vor deveni povestiri și amintiri prețioase despre cât de minunată a fost seara respectivă.

Panoul foto personalizat va crea o atmosferă specială și unică, potrivită dorințelor și preferințelor clientului, la orice eveniment care îi va oferi ocazia fiecărui participant să strălucească în ovații de glorie și admirație.

Simte-te ca o vedetă și permite acest lucru și invitaților evenimentului tău!

Date de contact:

https://fotobanner.md

tel. 373 78 88 77 17

Adresa de email: fotobanner.md@gmail.com

Noi echipamente pentru scafandrierii Inspectoratului General pentru Situații de Urgență

Salvatorii IGSU vor beneficia de echipamente noi pentru scafandrieri în cadrul implementării Proiectului de consolidare a serviciului de scafandri.

Operaţiune de recuperare efectuată de scafandri în sectorul Ciocana ( VIDEO  SPC SE) | Serviciul Protecţiei Civile şi Situaţii Excepţionale

Potrivit IGSU, au fost achiziționate șapte seturi de costume de scafandrieri și aparate de respirat pentru realizarea misiunilor subacvatice. Achiziția a fost posibilă în urma implementării Proiectului de consolidare a serviciului de scafandrieri al IGSU, pornind de la solicitarea exprimată de Inspectorat către Agenția de Cooperare Internațională pentru Dezvoltare RoAid din România.

Echipamentele achiziționate în cadrul proiectului urmează să ajungă în Direcțiile situații excepționale Orhei și Soroca, iar salvatorii din subdiviziuni vor interveni în operațiuni de salvare în bazinele acvatice din zonă.

Totodată în baza proiectului scafandrierii vor beneficia de instruire pentru a dobândi abilități de identificare, recunoaștere, extragere și salvare de sub apă a sinistraților, dar și se va operaționaliza în două unități de salvatori serviciul de scafandri pentru executarea misiunilor de salvare.

Imagini din satelit. Cimitirul grupului de mercenari Wagner din Rusia se extinde rapid

Imagini din satelit dintr-o zonă din apropierea unui sat din Rusia arată un cimitir care se extinde rapid și în care sunt înmormântați mulți dintre cei uciși în lupte pentru Grupul Wagner, scrie Hotnews cu referire la CNN.   

Potrivit sursei, imaginile cu rânduri de morminte proaspete în apropierea satului Bakinskaia din regiunea Krasnodar au început să apară pentru prima dată pe rețelele de socializare în decembrie.

Iar pe 2 ianuarie, agenția de știri de stat rusă RIA Novosti l-a arătat pe fondatorul Wagner, Evgheni Prigojin, vizitând locul și depunând o coroană de flori la unul dintre morminte.

„Aici îngropăm luptători care au indicat în testamentul lor că vor să fie îngropați aici”, a explicat Prigojin, potrivit RIA. „Sau orfani și cei ale căror trupuri, dintr-un anumit motiv, rudele nu vor să le ia”.

Imagini din satelit realizate pe 24 noiembrie 2022 arată trei rânduri de morminte pe un nou teren. Când Prigojin a vizitat-o la începutul lunii ianuarie, el a declarat pentru RIA Novosti că 93 de morminte fuseseră săpate. O altă imagine din satelit Maxar, realizată la 24 ianuarie, arată parcela deja practic plină, cu 14 rânduri suplimentare.

Mercenarii Wagner au fost prinși într-o lungă bătălie de uzură cu forțele ucrainene, au cucerit orașul Soledar și sunt acum angajați în asaltul asupra orașului Bahmut și a satelor din jur. Oficialii ucraineni spun că Wagner a trimis valuri de infanterie spre pozițiile lor și au suferit pierderi grele în acest proces.

Numărul mare de victime a făcut ca zona să fie supranumită „mașina de tocat carne”, iar cimitirul din Bakinskaia, care se extinde rapid, ilustrează numărul mare de morți.

Potrivit fondatorului Wagner, Evgheni Prigojin, doar o parte dintre luptătorii grupului sunt îngropați acolo.

Departamentul Trezoreriei SUA a desemnat joi Wagner drept o organizație criminală transnațională semnificativă și a impus o serie de sancțiuni asupra unei rețele transnaționale care o susține.

Cimitir, imagini din satelit
Cimitir Wagner
Graves of Russian Wagner mercenary group fighters are seen in a cemetery near the village of Bakinskaya in Krasnodar region, Russia, January 22, 2023.  REUTERS/Stringer     TPX IMAGES OF THE DAY

Dacă tancurile ruseşti ar intra în Kiev, ar începe al Treilea Război Mondial, susţine ministrul italian al apărării

Dacă tancurile ruseşti ar ajunge la Kiev, ar începe al „Treilea Război Mondial”, a declarat vineri ministrul italian al apărării, Guido Crosetto, în cadrul unei conferinţe la Roma pe tema „Perspective europene pentru o apărare comună”, relatează Agerpres.

FOTO – Parada de la Moscova: Tancuri din Laos, sistem de plantare mine  ghidat prin satelit și un blindat în flăcări

Guido Crosetto a făcut această declaraţie, difuzată de media italiene, după o întâlnire cu omologul său francez Sebastien Lecornu în marja reuniunii care se axase pe sprijinul necesar Ucrainei şi pe apărarea flancului estic al NATO, conform unui comunicat publicat ulterior de Ministerul italian al Apărării.

Potrivit ministrului italian, cel de-al Treilea Război Mondial ar putea începe „în momentul în care tancurile ruseşti ar ajunge la Kiev” şi deci „la frontierele Europei”.

„A ne asigura ca acest lucru să nu se întâmple este singura modalitate de a opri declanşarea celui de-al Treilea Război Mondial”, a subliniat Crosetto.

În acelaşi timp, ministrul italian a ţinut să accentueze că ţările NATO nu fac decât să ajute Ucraina să se apere împotriva agresiunii ruse.

Crosetto asigurase deja joi că ţara sa va trimite doar arme defensive care să permită apărarea Ucrainei de agresiunea rusă şi pentru a „opri” o escaladare a conflictului.

„Trebuie să avem curajul de a lua decizii dificile pentru a evita situaţii mai grave. Ţările europene şi din NATO sunt primele care doresc să evite escaladarea. Cu toţi aşteptăm posibilitatea de a se ajunge la negocieri pentru pace”, a spus ministrul în cadrul unui interviu difuzat pe postul de televiziune La7.

Crosetto a profitat de intervenţia sa pentru a dezminţi informaţiile difuzate de publicaţia Il Corriere della Sera cu privire la un presupus transport de drone de ultima generaţie pentru Ucraina, care nu ar fi fost inclus în decretele aprobate de executiv.

„Neg asta, dacă ar fi adevărat, ar fi o crimă pentru că Ministerul Apărării şi statul nu sunt la curent, iar cineva ar trebui să ajungă la închisoare”, a afirmat el, la o zi după ce detaliase faptul că Italia va colabora cu Franţa pentru a furniza Ucrainei rachete antiaeriene Samp/T.

Pentru Ministerul italian al Apărării, noul transport de armament şi echipamente către Ucraina, al şaselea aprobat recent de Parlament, este „inexpugnabil chiar şi din punct de vedere pacifist”.

„Ajutorul pentru Ucraina, inclusiv militar este ceea ce îndepărtează posibilitatea unei escaladări dramatice a conflictului”, a adăugat Crosetto, subliniind că „nu există niciun conflict între italieni şi ruşi”.

O cunoscută actriță s-a stins din viață la doar 59 de ani
Articolul anterior
Anunț important pentru moldovenii care dețin acte de identitate românești
Articolul următor