Pe culmile succesului după divorț!

După şapte ani de căsnicie, Ştefan Bănică Junior şi Andreea Marin, au declarat că pun capăt căsniciei. Despărţirea acestora însă le-a adus nu doar bătăi de cap, ci și câştiguri pe plan profesional. La doar o oră de la anunţarea divorţului pe Internet, Ştefan Bănică a adunat 2.500 de fani pe o reţea de socializare. A semnat o serie de contracte noi şi va juca într-o nouă piesă de teatru. Andreea Marin negociază o emisiune cu o televiziune din Spania şi a anunţat că are în acest an câteva proiecte umanitare.

După scandalul divorţului dintre Pepe şi Oana Zăvoranu, televiziunile s-au bătut pentru contractele de exclusivitate cu Pepe. El a primit oferta de a fi prezentator TV, iar concertele acestuia s-au înmulţit. Şi Oana a fost în lumina reflectoarelor, mai întâi pentru un pictorial într-o revistă dedicată bărbaţilor, iar acum susţine că a obţinut un rol într-o telenovelă.

Andrei, de la Alb şi Negru, care a divorţat după ce Sylvia l-a înşelat cu un manechin, a obţinut sute de contracte pentru concerte în toată ţara şi a bătut palma pentru o emisiune televizată. Nici Sylviei nu i-a mers rău, ea a primit o emisiune despre tatuaje.

 

Liviu Vârciu şi Adelina Pestriţu au fost căsătoriţi doar un an, însă numai după divorț au urcat pe culmile succesului. Liviu este moderatorul unei emisiuni, iar  Adelina a pozat într-o revistă pentru bărbaţi, a primit un post de prezentatoare TV.

 

 

Sursa: http://www.rtv.net/

Karim Benzema a devenit tată pentru a patra oară

Karim Benzema (35 de ani) a devenit, pentru a patra oară, tată.

Partenera sa, Jordan Ozuna, a născut de curând într-un spital din Madrid. Este primul copil al cuplului, scrie As.com.

Karim Benzema mai are trei copii, din relații anterioare.

Atacantul francez de la Real Madrid are doi copii alături de Chloe de Launay, Melia, de 8 ani, și Nouri, 3 ani, și un băiat, Ibrahim, în vârstă de 5 ani, din relația pe care a avut-o alături de Cora Gaulthier.

Karim Benzema și Jordan Ozuna s-au afișat în premieră în vara anului trecut, iar în toamnă au apărut împreună la Gala Balonului de Aur din Paris, în cadrul căreia atacantul a fost desemnat cel mai bun fotbalist al lumii în sezonul precedent.

Ucraina: Nou atac rusesc cu rachete și alarme aeriene în toată țara

Sistemele de apărare antiaeriană au intrat în acțiune luni la primele ore ale dimineții, după atacuri rusești cu rachete în regiunea Kiev, au anunțat autoritățile locale, potrivit Reuters. Serviciile de urgență au emis alerte de raid aerian în toată Ucraina, scrie News.ro.

„În jurul orei 02:30, invadatorii ruși au atacat Ucraina din aeronavele aviației strategice – nouă Tu-95 din regiunea Olenegorsk (regiunea Murmansk) și două Tu-160 din regiunea Mării Caspice. În total, au fost lansate din aer 18 rachete de croazieră X-101/X-555. Forțele de apărare aeriană și mijloacele Forțelor Aeriene ale Ucrainei au distrus 15 dintre ele!”, anunță Statul Major ucrainean.

Șeful Biroului Prezidențial al Ucrainei, Andrii Yermak, a spus că apărarea aeriană este activă și i-a îndemnat pe cetățeni să nu ignore sirenele de raid aerian, potrivit Kyiv Independent.

Portughezii obţin dreptul la concediu medical de scurtă durată autodeclarat prin internet sau telefon

Portughezii pot obţine începând de luni un concediu medical de trei zile printr-o simplă auto-declaraţie de boală prin internet sau telefon, o măsură care ar trebui să reducă presiunea de pe Serviciul Naţional de Sănătate, conform unui comunicat al guvernului, citat de AFP și Agerpres.

Dureri de cap dimineata | DivaHair.ro

Măsura nu va implica niciun cost pentru stat sau angajator, deoarece durata maximă de concediu corespunde perioadei de aşteptare în care salariatul nu este remunerat de serviciile de securitate socială, a precizat Ministerul Sănătăţii.

Dispoziţia face parte dintr-o serie de măsuri pentru o „muncă demnă”, adoptate în februarie de parlament cu scopul de a îmbunătăţi condiţiile de muncă ale salariaţilor.

Reforma Codului Muncii prevede zeci de alte măsuri, cum ar fi extinderea situaţiilor ce permit telemunca sau creşterea indemnizaţiilor de disponibilizare.

Pentru a obţine unul din aceste concedii medicale de scurtă durată, limitate la două pe an, salariaţii bolnavi îşi pot justifica de acum absenţa faţă de angajator prin intermediul unei simple declaraţii pe propria răspundere pe site-ul Serviciului Naţional de Sănătate (SNS).

Unul din obiectivele acestei măsuri, care vizează orice angajat de peste 16 ani, este de a uşura viaţa utilizatorilor şi de a reduce volumul de muncă al medicilor de familie în centrele de sănătate publică, ei fiind singurii autorizaţi să acorde concediu medical.

Ministerul Sănătăţii estimează că circa 600.000 de consultaţii sunt programate anual pentru a justifica absenţe de până la trei zile.

Întreruperile de lucru online, de scurtă durată, au fost testate în timpul pandemiei de COVID-19.

La mulţi ani pentru Alexandru Cozub!
Articolul anterior
Crește numărul copiilor născuți cu anomalii
Articolul următor