Pe culmile succesului după divorț!

După şapte ani de căsnicie, Ştefan Bănică Junior şi Andreea Marin, au declarat că pun capăt căsniciei. Despărţirea acestora însă le-a adus nu doar bătăi de cap, ci și câştiguri pe plan profesional. La doar o oră de la anunţarea divorţului pe Internet, Ştefan Bănică a adunat 2.500 de fani pe o reţea de socializare. A semnat o serie de contracte noi şi va juca într-o nouă piesă de teatru. Andreea Marin negociază o emisiune cu o televiziune din Spania şi a anunţat că are în acest an câteva proiecte umanitare.

După scandalul divorţului dintre Pepe şi Oana Zăvoranu, televiziunile s-au bătut pentru contractele de exclusivitate cu Pepe. El a primit oferta de a fi prezentator TV, iar concertele acestuia s-au înmulţit. Şi Oana a fost în lumina reflectoarelor, mai întâi pentru un pictorial într-o revistă dedicată bărbaţilor, iar acum susţine că a obţinut un rol într-o telenovelă.

Andrei, de la Alb şi Negru, care a divorţat după ce Sylvia l-a înşelat cu un manechin, a obţinut sute de contracte pentru concerte în toată ţara şi a bătut palma pentru o emisiune televizată. Nici Sylviei nu i-a mers rău, ea a primit o emisiune despre tatuaje.

 

Liviu Vârciu şi Adelina Pestriţu au fost căsătoriţi doar un an, însă numai după divorț au urcat pe culmile succesului. Liviu este moderatorul unei emisiuni, iar  Adelina a pozat într-o revistă pentru bărbaţi, a primit un post de prezentatoare TV.

 

 

Sursa: http://www.rtv.net/

La mulţi ani pentru Alexandru Cozub!
Articolul anterior
Crește numărul copiilor născuți cu anomalii
Articolul următor
Alte articole interesante