Pepe, Loredana Groza şi Oana Zăvoranu au case ca-n basme. Uite cum și-au decorat vilele de Crăciun!

Magia sărbătorilor de iarnă a pătruns în casele vedetelor de peste Prut. Unii au copii acasă, alţii au doar animăluţe, însă bucuria este la unison şi şi-au împodobit casele cu multe luminiţe şi decoraţiuni speciale. Pepe, Loredana Groza, Oana Zăvoranu, Liviu Vârciu şi Mirabela Dauer au case de vis!

separator

În top se află Oana Zăvoranu şi Alex Ashraf care, deşi nu au încă moştenitori, ci doar câteva animăluţe, cei doi soţi aşteaptă sărbătorile mai ceva ca nişte copii. Sunt celebri pe strada din zona Dorobanţi pentru modul original în care îşi decorează casa şi curtea. Au folosit instalaţia de anul trecut cu care au împânzit pereţii vilei şi crengile brăduţului, iar Moş Crăciunul gonflabil ”face de pază” şi acum. Dacă va ninge de sărbători, locuinţa Oanei ar putea arăta ca peisajele fermecătoare din Laponia, scrie click.ro.

La fel de impresionantă este şi locuinţa Mirabelei Dauer din comuna Roşu, care a fost decorată cu multe beculeţe colorate, iar în brazi n-a pus beteală, ci instalaţie. Şi nu doar artista este pregătită să întâmpine cum se cuvine această sărbătoare, ci şi patrupezii săi care au fost îmbrăcaţi în hăinuţe roşii cu blăniţă albă.Liviu Vârciu și-a pus o perdea de luminițe la etajul casei sale. Prezentatorul s-a mutat în vila cu trei etaje de peste 200.000 de euro, aşa că a împodobit-o cu mare drag pentru prima dată. Toată faţada casei a fost acoperită de o instalaţie cu sute de leduri tip perdea, astfel încât tot cartierul luminează. Loredana Groza și-a decorat balconul locuinței cu instalație de pom. Artista a decorat balconul şi brazii din curte cu multe beculeţe colorate, astfel încât străduţa pe care se află locuinţa somptuoasă pare a fi din basme. Pepe a împânzit etajul casei cu sute de lumini. Etajul vilei este super-strălucitor, ca într-un palat de poveste.

A moștenit talentul părinților săi! Smaranda Burlacu ne colindă de Crăciun
Articolul anterior
Video! Polițiștii de frontieră l-au ajutat pe Moș Crăciun să ajungă în centrul Capitalei!
Articolul următor
Alte articole interesante