Peste 14.400 de moldoveni s-au tratat de Covid-19

Până la ora actuală, în Republica Moldova au fost confirmate 20.980 cazuri de infecție cu noul Coronavirus, dintre care 1.427 în Transnistria.

separator

366 de persoane se află în stare gravă (dintre care 31 pacienți sunt conectați la aparate de respirație asistată), 1.029- în stare de gravitate medie, iar ceilalţi pacienţi sunt în stare satisfăcătoare de sănătate, potrivit datelor oferite de Ministerul Sănătății.

Alte 91 persoane au fost tratate și externate. Până la ora actuală, 14.467 persoane s-au tratat de Covid-19.

Totodată informăm despre înregistrarea altor decese provocate de Covid-19:

Deces 685: Bărbat de 77 ani, din raionul Drochia. Internat cu pneumonie bilaterală, la data de 17 iulie, la Spitalul Raional Drochia.

Deces 686: Bărbat de 85 ani, din mun. Chișinău. Transferat de la Spitalul de Boli Infecțioase „Toma Ciorbă”, la Institutul de Medicină Urgentă, la data de 15 iulie. Comorbidități: diabet zaharat, cardiopatie hipertensivă, hipertensiune arterială.

Deces 687: Bărbat de 65 ani, din raionul Comrat. Transferat de la Spitalul Raional Comrat, la Institutul de Medicină Urgentă, la data de 26 iunie. Comorbidități: diabet zaharat, cardiopatie hipertensivă, hipertensiune arterială.

Deces 688: Femeie de 69 ani, din mun. Chișinău. Internată la data de 30 iunie, la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: hipertensiune arterială, cardiopatie hipertensivă și pulmonară.

Meteo: astăzi vor cădea ploi torențiale în jumătatea de sud a țării
Articolul anterior
R. Moldova: Regimul celor 14 zile de autoizolare ar putea să devină opțional
Articolul următor
Alte articole interesante