Pilotul olandez de curse, în vârstă de 18 ani, a murit în timpul unei competiții

Dilano van’t Hoff, un pilot olandez în vârstă de 18 ani, care participa în Campionatul European de Formula Regional 2023, a murit sâmbătă în timpul unei curse la Spa-Francorchamps, informează L’Equipe, potrivit digi24.ro.

Foto: digi24.ro

Olandezul a murit în timpul celei de-a doua curse din etapa a patra a campionatului de la Spa-Francorchamps.

„Suntem devastaţi de pierderea unuia dintre cele mai mari talente olandeze ale noastre, care a adus atât de multă energie echipei în anii petrecuţi alături de noi. Dilano a făcut parte din familia MP Motorsport încă de la început, în 2021”, a scris echipa sa într-un comunicat publicat pe Twitter.


Mai multe echipe i-au adus un omagiu tânărului pilot, inclusiv McLaren, care a precizat că a fost „profund întristată să afle de moartea lui Danilo van’t Hoff, survenită astăzi la Spa-Francorchamps”.

„Gândurile noastre sunt alături de familia sa, de prieteni şi de întreaga echipă MP Motorsport în aceste momente dificile”, a adăugat echipa. Această tragedie aminteşte de cea a lui Anthoine Hubert, care a murit în mod tragic pe acelaşi circuit belgian la 31 august 2019, în timpul unei curse de Formula 2.

Imagine

Ministrul român de Interne, mesaj de condoleanțe în urma atacului armat de la Aeroportul Chișinău
Articolul anterior
Ce mesaj i-a transmis Andreea Marin iubitului ei, de ziua de naștere: Fotografiile au atras atenția tuturor
Articolul următor