Povestea impresionantă a unei moldovence, mamă a 3 copii, antreprenoare de succes în Israel! A creat o linie exclusivistă de produse, care, în prezent, sunt vândute în mai multe țări

O moldoveancă de 38 de ani, mamă a trei copii, a devenit antreprenoare de succes în Israel. Aceasta a creat o linie exclusivistă de produse pentru păr care, în prezent, sunt vândute și în SUA. Vă invităm să aflați povestea impresionantă a Larisei Gindak, o femeie luptătoare și ambițioasă, căreia nu i-a fost frică să intre în industria cosmetologică, apreciată în întreaga lume, a celei mai pretențioase țări.

Absolventă a facultății de Economie a Universității de Stat din Moldova, povestea Larisei Gindak a început în urmă cu 13 ani, când s-a stabilit cu traiul în Israel, acolo unde mai târziu a adus pe lume trei copii, iar în paralel cu grijile familiei a decis să se dezvolte și pe plan profesional. Calea spre lansarea unei afaceri care să-i aducă atât satisfacție financiară, cât și plăcere, nu a fost deloc una ușoară. Femeia a încercat de toate, iar la un moment dat chiar a studiat și a cochetat cu fotografia. A absolvit cu brio cursurile din cadrul unei universități din Tel-Aviv, a cunoscut ascensiune în domeniu, lucrările ei fiind publicate în diverse reviste și site-uri, însă a renunțat la pasiune din cauza unor probleme de sănătate.

Astfel, Larisa s-a regăsit în cel mai frumos domeniu, din cea mai pretențioasă țară, ținând cont de faptul că produsele cosmetice produse în Israel, de calitate înaltă, sunt apreciate în întreaga lume. Cu toate acestea, moldoveanca noastră a avut curajul să intre în această industrie cu o linie exclusivistă de produse pentru îngrijirea parului, produse care nu conțin sulfați, sare sau parabeni. Gama ei, una terapeutică, conține minerale de la Marea Moartă, vitamine, ulei de argan, jojoba, dar și altele. Printre acestea se numără și un scub pentru scalp și păr, un produs care îmbina în sine rețetele bunicelor noastre cu noile tehnologii perfomante.

Mai mult, toate produsele create în laboratoarele fabricii au fost aprobate și certificate de Ministerul Sănătății al Israelului, un lucru deloc ușor, dar care denotă calitatea și eficiența acestora.

Ideea i-a venit în pandemie, când a avut suficient timp să lucreze asupra descoperirii unei formule care să vină ajutor femeilor în problema cea mai stringentă – menținerea părului curat și sănătos mai mult timp și asta pentru că Larisa consideră că podoaba capilară este cartea de vizită a fiecărei femei.

Astfel, în decursul a peste doi ani, afacerea ei este deja în ascensiune, iar în prezent se poate mândri cu faptul că produsele create de ea au ajuns să fie comercializate în mai multe țări, inclusiv în SUA, iar în curând va intra cu ele și pe Amazon.

Până în prezent, brandul Lesyél numără deja14 produse.

Larisa Gindak a declarat pentru unica.md că nu i-a fost deloc ușor să se impună pe o piață străină, mai ales una pretențioasă cum e cea din Israel.

”Este destul de dificil pentru oricine să își dezvolte o astfel de afacere, mai ales pentru o persoană venită de puțin timp în Israel. Experiența și dedicarea mea m-au ajutat să mă afirm și să înving obstacolele întâmpinate. Este o afacere dominată preponderent de bărbați, oricât ar părea de paradoxal, cu o concurență foarte mare. Zilnic lupt pentru a mă impune și a lasă radacini adânci în domeniul frumuseții și, îndeosebi, în producerea produselor pentru îngrijirea părului. Birocrația din Israel te face sau să dai mâinile în jos sau să te lupți încontinuu. Eu aleg zilnic să înaintez.”

Larisa ne-a spus că își dorește foarte mult ajungă cu produsele ei și în Moldova, la concetățenii săi, ca să descopere și ei cele mai bune produse pentru păr. Este un scop pe care și l-a propus să-l realizeze în următorii ani.

”Ca femeie de afaceri, am ajuns la un punct în care pot spune că tind mereu spre succes. Acum doi ani defineam succesul prin faptul ca sa elaborez un singur produs, iar astăzi având deja 15 produse diferite, înțeleg ca nu mă voi opri aici și că succesul încă mă așteaptă. Sunt încrezătoare de asta și mândră de ceea ce am realizat până acum. Unul dintre criteriile pe care le iau în considerare este nivelul satisfacției clienților. Am primit nenumărate feedback-uri pozitive și recenzii că produsele mele sunt eficiente și au ajutat oamenii să aibă părul sănătos pe care și-l doresc. Este o recompensă imensă să știu că munca mea nu doar că aduce satisfacție clienților, dar contribuie și la creșterea încrederii și stimei de sine a acestora.”, ne-a mai spus Larisa Gindak.

Un alt criteriu este creșterea afacerii sale. Larisa a observat o evoluție semnificativă în vânzările și în popularitatea produselor brandului său. Aceasta confirmă faptul că a reușit să creez produse de calitate, care să corespundă cerințelor clienților și să se ridice la standardele industriei. De asemenea, recunoașterea în industrie prin colaborări cu experți și influenceri renumiți este o dovadă a faptului că munca ei este apreciată și respectată.

”Un aspect important este impactul pozitiv pe care îl aduc în viața clienților mei. Văd cum produsele mele nu doar îi ajută să aibă un păr sănătos, ci și le oferă o stare de bine și încredere în propria lor frumusețe. Este o mare satisfacție să știu că prin afacerea mea pot contribui la bunăstarea și fericirea altora. Continui si mă strădui să ofer produse de calitate superioară și să aduc bucurie și satisfacție clienților mei.”, susține moldoveanca.

”Dragi femei, vreau să vă transmit un mesaj de încurajare și susținere în drumul vostru prin viață și în carierele voastre, mai ales dacă activați în industriilor dominate de bărbați. Sunteți niște luptătoare puternice și inspiraționale și vă admir curajul de a vă afirma într-o lume în care stereotipurile și inegalitățile pot fi încă prezente. Nu uitați niciodată că sunteți capabile de orice vă propuneți. Fie că vă urmăriți visele în afaceri, știință, tehnologie sau orice alt domeniu, faceți-o cu încredere și determinare. Nu vă lăsați descurajate de nicio dificultate sau de scepticismul celor din jur. Aveți abilitățile și talentul necesar pentru a excela în ceea ce faceți. Înconjurati-vă de o comunitate de femei puternice și de susținători care să vă sprijine în călătoria voastră. Împărtășiți-vă experiențele și învățați unii de la alții. În loc să vă privați una pe cealaltă ca competitoare, construiți o rețea de sprijin și încurajare reciprocă. Împreună suntem mai puternice și putem schimba paradigmele și stereotipurile existente. Fiți mândre de voi și drumul pe care vi l-ați ales. Aveții puterea de a influența și de a face o diferență în lume. Această lume are nevoie de vocea și perspectivele voastre unice. Nu vă lăsați dominate de nimeni și continuați să vă împingeți limitele, să vă dezvoltați și să vă afirmați în fiecare zi. Vă încurajez să rămâneți autentice, să aveți încredere în propria voastră valoare și să continuați să vă urmați pasiunile și aspirațiile. Sunteți femei puternice frumoase și inteligente, și meritați să vă realizați toate visele și obiectivele pe care le aveți.”, a fost mesajul Larisei Gindak, creatoarea brandului Lesyél.

Kornelia și Marcel Ștefăneț, 12 ani de iubire! Cuplul marchează nunta de mătase

Îndrăgiții artiști de la noi, cuplul Kornelia și Marcel Ștefăneț, marchează azi o sărbătoare frumoasă, 12 ani de iubire împreună – „Nunta de mătase”.

Cu această ocazie specială, Kornelia a făcut o postare emoționantă pe Instagram.

”Aniversarea căsătoriei noastre, 12 ani – Nunta de mătase! La mulți ani nouă scumpule, Marcel Ștefăneț! Să creăm în continuare amintiri frumoase împreună, piese, concerte pentru publicul drag și să le trecem pe toate împreună și bune și rele! Te iubesc!”, a scris Kornelia.

Echipa unica.md le urează mulți ani frumoși împreună!

Bătaie în masă, într-un local din Călărași: Mai mulți bărbați și-au împărțit pumni, picioare și scaune. Patru indivizi reținuți

Mai mulți bărbați s-au luat la bătaie în incinta unui local din Călărași. În urma unui conflict, aceștia și-au împărțit pumni, picioare și scaune și au deteriorat interiorul încăperii. Cazul a avut loc pe 30 august, imaginile fiind surprinse de un martor, scrie unimedia.info.

colaj foto: www.unimedia.info

„Polițiștii Inspectoratului de poliție Călărași au fost sesizați în noaptea de 30 august curent, precum că  în incinta unui restaurant din orașul Călărași, între un grup de persoane s-a iscat un conflict. În rezultat, bărbații s-au agresat fizic cu diverse obiecte, deteriorând interiorul localului. Activitatea acestuia a fost sistată.

Pe acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru huliganism. Două persoane au fost reținute pentru 72 ore, iar altele 2 au primit 30 de zile de arest la domiciliu și arest în penitenciar”, a comunicat pentru UNIMEDIA ofițera de presă al IP Călărași, Vicol Cristina.

Mercedesul de lux, furat în 30 de secunde dintr-o parcare a unui complex locativ, a fost găsit! Totul a fost o înscenare

Mercedesul care a fost furat acum o lună din parcarea subterană a unui complex de lux din capitală a fost găsit. Șeful Inspectoratului General de Poliție, Viorel Cernăuțeanu a declarat pentru piataauto.md că furtul bolidului a fost unul fictiv, scrie unimedia.info.

Astfel, proprietarul de jure al maşinii era tatăl celui care o folosea, respectiv acesta a depus plângerea efectivă la poliţie pentru furt. Investigând cazul, însă, poliţiştii au descoperit că furtul a fost unul fictiv, pus la cale de fiul său şi un amic de-al fiului, care a şi fost cel care apare în imagini cum deschide maşina şi pleacă, în doar câteva secunde.

Potrivit informațiilor furnizate de tânărul care se plimba cu bolidul, Mercedes-Benz-ul W213 E63S Facelift ar fi fost furat din parcarea unui complex locativ de lux, pe 2 august, la ora 23:00. Ambele chei se aflau la proprietar. La ora 23:20, în aceeași seară, bolidul ar fi fost văzut pe traseul Hîncești.

Mașina este unică în țară, în această culoare.

Momentul în care făptașul urcă în bolid și pleacă cu el, în doar câteva secunde, a fost surprins de camerele de supraveghere.

Bătaie în masă, într-un local din Călărași: Mai mulți bărbați și-au împărțit pumni, picioare și scaune. Patru indivizi reținuți
Articolul anterior
Kornelia și Marcel Ștefăneț, 12 ani de iubire! Cuplul marchează nunta de mătase
Articolul următor