PREMIILE EMMY: Rochiile purtate de vedete pe covorul roşu

Gala premiilor Primetime Emmy a avut loc duminică seara, la Los Angeles, şi a fost prezentată de Jimmy Kimmel. Premiile sunt acordate de Academy of Television Arts & Sciences, care recompensează excelenţa programelor de televiziune americane difuzate în prime time.

separator

Decernate în premieră în 1949, distincţiile au fost mult timp cunoscute sub denumirea de „premiile Emmy”, până la apariţia Daytime Emmy Awards, acordate pentru prima oară în anii 1970, iar cuvântul „primetime” a fost atunci adăugat în titulatura lor oficială, pentru a elimina posibilitatea unor confuzii între cele două trofee.

Premiile Primetime Emmy se acordă, în general, în duminica ce precede debutul sezonului de toamnă la televiziunile americane. Gala este difuzată, prin rotaţie, de cele patru posturi de televiziune majore din Statele Unite ale Americii – CBS, ABC, NBC şi FOX.

În acest an albastrul a fost vedeta acestei seri. Cele mai multe vedete au purtat rochii în nuanțe albastre. Pentru a vedea rochiile cele mai spectaculoase din acest an vezi imaginile de mai jos.

Sursa: dailymail.co.uk

Lady GaGa s-a îngrășat 10 kilograme
Articolul anterior
Mărturisiri neașteptate despre viața lui Amy Winehouse
Articolul următor
Alte articole interesante