Presupusa soție a lui Putin, Alina Kabaeva, cu verighetă pe deget

Presupusa soție a lui Putin, Alina Kabaeva, a apărut la TV mai slabă și cu verighetă pe deget.

De mai bine de 10 ani, gimnasta Alina Kabaeva apare în presa din ocean și unele surse din Rusia, drept „iubită”, „amantă” sau „soție” a președintelui Vladimir Putin. Mai mult de atât, se vehiculează că cei doi ar avea împreună doi-trei copii. Aceste zvonuri nu au fost niciodată confirmate sau infirmate de niciunul dintre cei vizați, scrie ea.md. Gimnasta duce în mare parte, o viață retrasă, iar aparițiile ei publice sunt din ce în ce mai rare în ultimii ani.

Recent însă, sportiva olimpică, Alina Kabaeva, a fost de acord să ofere un interviu pentru un post TV din Rusia. Aceasta a comentat scandalul de la „Olimpice” după ce sportiva din Israel, Linoy Ashram, de 22 de ani a cucerit medalia de aur la gimnastică ritmică la Jocurile Olimpice de la Tokyo, în detrimentul rusoaicei Dina Averina de aceeaşi vârstă. Pe lângă comentariul făcut de Kabaeva, internauții au fost atenți la aspectul ei fizic. Aceștia au observat că femeia s-a schimbat mult în perioada în care nu a mai apărut la TV, este vorba despre câțiva ani. Alina este trasă la față, semn că a slăbit drastic. De asemenea, nu putea trece neobservat faptul că aceasta poartă verighetă pe deget. Însă viața ei personală rămâne în continuare o mare taină.

Despre faptul că Alina Kabaeva și președintele rus, Vladimir Putin, ar forma un cuplu au apărut zvonuri încă în 2001, după care a existat o perioadă de „liniște”, iar în 2008 discuțiile au izbucnit din nou. „Moskovskii korespondent” scria despre o posibilă viitoare nuntă, asta deși președintele încă mai era căsătorit cu Liudmila Shkrebneva. Ulterior, publicația „Moskovskii korespondent” a fost închisă, iar Putin a divorțat oficial abia în 2013.

Alina Kabaeva este o gimnastă olimpică rusă, precum și politiciană, deputat în Duma de Stat între 2007 și 2014. În septembrie 2014, Alina Kabaeva a devenit șefa consiliului de administrație într-un trust de presă favorabil Kremlinului, Grupul Național Media. Acest imperiu mediatic include posturile de televiziune REN-TV și Piatîi Kanal, cotidienele „Izvestia“ și „Tvoi Den“, precum și postul de radio Ruskaia Slujba Novostei. NMG deține de asemenea pachetul de control al acțiunilor principalului post de televiziune Pervîi Kanal.

O moldoveancă a furat bijuterii de 200 000 de euro din casa unor turci din Franţa unde lucra menajeră
Articolul anterior
Tensiunile cresc în Lituania. Parlamentarii au fost evacuați de forţele de ordine
Articolul următor