Prima imagine din spital, postată de fotbalistul Eriksen după stopul cardiac suferit pe teren

Fotbalistul danez Christian Eriksen, tată a doi copii mici, a comentat starea sa după ce a căzut secerat la pământ în timpul meciului Danemarca-Finlanda la Euro 2020. Pe 12 iunie, fotbalistul a trecut prin moarte clinică după un stop cardiac subit pe terenul de fotbal.

A avut mare noroc că în apropiere s-a aflat o echipă medicală, care a reușit să efectueze resuscitarea cardiacă. A părăsit terenul deja conștient și relativ stabil. Nu se știe încă când își va putea relua cariera. Este posibil ca acesta să fi fost ultimul său meci, deoarece după incident, medicii pot recomanda reducerea activității fizice.

Astăzi Eriksen a salutat fanii săi și le-a mulțumit tuturor celor care au empatizat cu el și i-au transmis cuvinte de sprijin familiei sale.

„Salutare tuturor! Vă mulțumesc foarte mult pentru cuvintele plăcute și uimitoare de sprijin din întreaga lume. Înseamnă foarte mult pentru mine și familia mea. Sunt bine, având în vedere circumstanțele. Încă trebuie să fac câteva analize la spital, dar mă simt bine. Acum voi susține moral băieții din echipa daneză în următoarele meciuri”, a scris fotbalistul.

Prodecana unei universități din Capitală ar fi obligat o studentă să-i achite o parte din credit în schimbul tezei de licență
Articolul anterior
Mamă care a născut 10 copii și are 17 nepoți: ,,16 ani nu am dormit”
Articolul următor
Alte articole interesante