Prima reacție a Monicăi Gabor, după ce a renunțat definitiv la custodia fiicei sale

1„Războiul” dintre foștii soții Columbeanu a ajuns la final, după ce Monica a anunțat că renunță definitiv la custodia fetiței.

separator

Acest lucru a provocat însă multă nemulțumire în rândul multor oameni care o susțineau, iar pentru a da o explicație Monica Gabor a scris pe Facebook un mesaj.

„Bună, dragii mei! Ar fi ideal ca lumea interesată de acest subiect și care s-a grăbit să judece eronat decizia luată, să înțeleagă faptul că nu am renunțat nicidecum la fetița mea. Acest lucru nu se va întâmpla niciodată!

2Am decis împreună cu tatăl ei să îi respectăm dreptul la intimitate, viață privată și să o protejăm de acest amalgam de termene la tribunal, intervale legale, avocați, citații, anchete sociale și nu în ultimul rând imensa presiune mediatică.

3Sunt implicată atât emotional, cât și financiar în creșterea și educarea fetiței noastre. Spre binele ei însă voi evita să mai vorbesc despre ea. La urma urmei ce contează cu adevărat este relația de mama-fiica dintre noi, faptul că ea e conșientă cât de mult o iubesc și, repet, nu voi renunța la ea niciodată.
Atât eu cât și fostul meu soț considerăm că putem decide în interesul superior al copilului nostru având în vedere legătura sufletească dintre noi ca părinți și fetiță.

4Irina și-a manifestat dorința de a veni în SUA în repetate rânduri. Ca urmare, tatăl copilului ne-a promis, atât mie cât și fiicei noastre, că îi va permite să vină să mă viziteze în SUA de fiecare dată când ea își va exprima dorința.
Scopul meu ca mamă a fost și va rămâne pentru totdeauna să o am pe Irina aproape și doresc să elimin orice fel de impedimente și disensiuni între mine și tatăl copilului astfel încât acest lucru să se întâmple cât mai repede.
Vă mulțumesc tuturor pentru mesajele de susținere, înseamnă mult pentru mine! Vă doresc tuturor liniște, fericirea va veni odată cu ea!”, a scris Monica pe pagina sa de facebook.

Atenție! Chestionarul de recensământ NU cere de la cetățeni informații privind datele bancare

Atenție! Au fost raportate cazuri din partea populației precum că au fost contactați la telefon și li s-au solicitat datele bancare sub pretextul colectării datelor pentru recensământ.

Informăm că datele de la recensământ sunt colectate pe o tabletă și doar prin interviu față în față.

În chestionarul de recensământ NU sunt întrebări privind datele bancare.

În cadrul recensământului, oferiți răspunsuri doar persoanelor angajate de Biroul Național de Statistică. Recenzorul este obligat să prezinte legitimația și să poarte vestimentație cu logo-ul recensământului.

Puteți verifica identitatea recenzorului la Linia verde (apel gratuit) 0800 800 24.

sursa: facebook/Lorena Bogza, jurnalistă Protv.md

O conațională a încercat să ajungă în Italia cu mii de euro, fără a-i declara cum cere legea

În Aeroportul Internațional Chișinău, polițiștii de frontieră în coordonare cu fucționarii vamali au reușit să anihileze un caz de transportare ilegală a mijloacelor financiare. O cetățeancă a R. Moldova intenționa să ajungă în Italia cu 26 000 euro, fără a-i declara cum cere legea.

Persoana s-a prezentat ieri, 12 aprilie 2024, printre pasagerii cursei „Chișinău-Milan Bergamo”.

În cadrul controlului de securitate au fost observate bancnotele în geanta de mână, ulterior la extinderea verificărilor, echipa comună a descoperit cei 26 mii euro.

Mijloacele financiare au fost ridicate, iar cazul este transmis pentru cercetare Direcției urmărire penală din cadrul Serviciului Vamal.

10.000 de voluntari vor participa duminică la Ziua Internațională a Faptelor Bune

Ziua Internațională a Faptelor Bune, dedicată ajutorului, solidarității și implicării sociale, va avea loc duminică, 14 aprilie. La ediția din acest an, peste 9.900 de voluntari și voluntare, care vor participa la 255 de acțiuni de voluntariat în întreaga țară.

Centrul Republican al Voluntarilor RVC este reprezentantul oficial al evenimentului în Moldova, începând cu 2016, transmite IPN.

Potrivit unui comunicat de presă al Centrului, pe 14 aprilie, între orele 10.00 și 16.00, în toată Moldova vor avea activități menite să aducă bucurie și sprijin comunităților. Este vorba despre o excursie la spital alături de copii, denumită generic: „Bucură-te alături de ei”. 

Voluntarii vor vizita un cămin de copii unde vor avea un program și surprize speciale pentru aceștia. Vor vizita și adăposturile pentru animale pentru a ajuta animalele fără stăpân.

De asemenea, voluntarii vor desfășura acțiuni de salubrizare, vor face curățenie în parcuri, vor realiza o pictură murală pe peretele unei stații de autobuz. Totodată vor furniza alimente pentru persoanele nevoiașe și vor desfășura acțiuni de voluntariat în căminele pentru vârstnici.

Programul pentru 14 aprilie în Chișinău va începe cu înregistrarea participanților, la ora 10.30, pe strada pietonală Eugen Doga. La 11.30 va avea loc deschiderea oficială a evenimentului, iar de la 12.00 se vor desfășura acțiuni de voluntariat în întreg municipiul.

Potrivit organizatorilor, în intervalul orelor 10.00 și 16.00 pe strada pietonală vor avea loc ateliere creative pentru copii de la JCC KEDEM și se va desfășura campania „Fă-ți testul pentru HIV/SIDA” de la Inițiativa Pozitivă. 

De asemenea, va fi instalat un punct de recoltare a sângelui de la Centrul de Transfuzie Sanguină, va avea loc o acțiune demonstrativă privind primul ajutor de la Crucea Roșie a Moldovei, dar și alte evenimente și campanii.

Potrivit Centrului Republican al Voluntarilor, Ziua Internațională a Faptelor Bune reprezintă o oportunitate de a face ceva bun pentru societate și pentru oamenii înconjurători. Centrul a invitat toți doritorii să se alăture mișcării voluntarilor.

Ziua Internațională a Faptelor Bune este o inițiativă globală care încurajează milioane de oameni din întreaga lume să facă lucruri bune pentru alții și pentru comunitatea lor. Este sărbătorită în fiecare an și reprezintă un apel la acțiuni pozitive în diverse domenii ale vieții.

Vezi ultimile fotografii înainte să moară Andrei Panin!
Articolul anterior
Uite ce mare și frumos a crescut fiul Mădălinei Manole
Articolul următor