Prima reacție a Monicăi Gabor, după ce a renunțat definitiv la custodia fiicei sale

1„Războiul” dintre foștii soții Columbeanu a ajuns la final, după ce Monica a anunțat că renunță definitiv la custodia fetiței.

separator

Acest lucru a provocat însă multă nemulțumire în rândul multor oameni care o susțineau, iar pentru a da o explicație Monica Gabor a scris pe Facebook un mesaj.

„Bună, dragii mei! Ar fi ideal ca lumea interesată de acest subiect și care s-a grăbit să judece eronat decizia luată, să înțeleagă faptul că nu am renunțat nicidecum la fetița mea. Acest lucru nu se va întâmpla niciodată!

2Am decis împreună cu tatăl ei să îi respectăm dreptul la intimitate, viață privată și să o protejăm de acest amalgam de termene la tribunal, intervale legale, avocați, citații, anchete sociale și nu în ultimul rând imensa presiune mediatică.

3Sunt implicată atât emotional, cât și financiar în creșterea și educarea fetiței noastre. Spre binele ei însă voi evita să mai vorbesc despre ea. La urma urmei ce contează cu adevărat este relația de mama-fiica dintre noi, faptul că ea e conșientă cât de mult o iubesc și, repet, nu voi renunța la ea niciodată.
Atât eu cât și fostul meu soț considerăm că putem decide în interesul superior al copilului nostru având în vedere legătura sufletească dintre noi ca părinți și fetiță.

4Irina și-a manifestat dorința de a veni în SUA în repetate rânduri. Ca urmare, tatăl copilului ne-a promis, atât mie cât și fiicei noastre, că îi va permite să vină să mă viziteze în SUA de fiecare dată când ea își va exprima dorința.
Scopul meu ca mamă a fost și va rămâne pentru totdeauna să o am pe Irina aproape și doresc să elimin orice fel de impedimente și disensiuni între mine și tatăl copilului astfel încât acest lucru să se întâmple cât mai repede.
Vă mulțumesc tuturor pentru mesajele de susținere, înseamnă mult pentru mine! Vă doresc tuturor liniște, fericirea va veni odată cu ea!”, a scris Monica pe pagina sa de facebook.

Vezi ultimile fotografii înainte să moară Andrei Panin!
Articolul anterior
Uite ce mare și frumos a crescut fiul Mădălinei Manole
Articolul următor
Alte articole interesante