Prințul Harry și Meghan Markle, gest impresionant în Los Angeles. Imaginile cu ei au făcut înconjurul lumii

Prințul Harry și Meghan Markle impresionează și de peste Ocean. În plină pandemie de coronavirus, cei doi s-au alăturat unei organizații de caritate din Los Angeles, ca voluntari, și le-au dus mâncare bolnavilor cronici aflați în izolare.

separator
S-au mutat recent în SUA, însă nu au de gând să privească nepăsători la suferința celor din jur. Deși Covid-19 face ravagii în SUA unde numărul morților crește alarmant de la o zi la alta, prințul Harry și Meghan au sărit în ajutorul oamenilor care suferă de boli cronice și care par a fi cei mai vulnerabili în fața acestui virus.

Meghan și Harry s-au alăturat organizației nonprofit Project Angel Food, care prepară și livrează mâncare pentru bolnavii cronici din Los Angeles, persoane dependente de dietele prescrise de medici și care nu pot ieși din casă pentru a-și procura mâncare. Richard Ayoub, cel care conduce ONG-ul, a declarat pentru CNN că ducii au livrat mâncare în două rânduri, săptămâna trecută, către bolnavii ajutați de Project Angel Food, inclusiv în duminica Paștelui catolic.

Numărul celor care au nevoie de ajutor a crescut de când s-a impus carantina, iar noi aveam mare nevoie de ajutor cu livrarea. Noroc cu Meghan și Harry. Au acoperit cam 30% din livrări, în două zile. Lumea nu i-a recunoscut, nu, pentru că sunt îmbrăcați normal și poartă mănuși și măști.

În Los Angeles, unde s-au mutat ducii, sunt peste 11.000 de bolnavi de Covid și s-au înregistrat peste 450 de decese. La nivel național, în SUA sunt aproape 800.000 de bolnavi și peste 40.000 de decese.

sursa

Astăzi, 6 lucrători medicali au fost testați pozitiv cu Covid-19. În total, 635 de angajați medicali s-au îmbolnăvit
Articolul anterior
Numărul pacienților vindecați de Covid-19, în creștere în Moldova
Articolul următor
Alte articole interesante