Procedura de înregistrare la medicul de familie ar putea fi modificată

Compania Națională de Asigurări în Medicină (CNAM) a inițiat procesul de elaborare a proiectului de modificare a Regulamentului privind înregistrarea persoanei la medicul de familie din instituţia medico-sanitară ce prestează asistenţă medicală primară în cadrul asigurării obligatorii de asistenţă medicală.

„CNAM promovează consolidarea relațiilor dintre pacient și medicul de familie și nu încurajează schimbarea frecventă a acestuia. Totodată, în situația când apare temeiul de schimbare a medicului de familie, venim cu propunerea de a facilita acest proces prin posibilitatea prezentării cereriii la CNAM, inclusiv în format electronic.”, se arată într-un comunicat de presă al instituției.

Anunțul privind inițierea procesului de elaborare a proiectului ordinului ministrului Sănătății și directorului general al CNAM cu privire la modificarea Regulamentului privind înregistrarea persoanei la medicul de familie din instituţia medico-sanitară ce prestează asistenţă medicală primară în cadrul asigurării obligatorii de asistenţă medicală este publicat pe pagina cnam.md și pe particip.gov.md.

,,Ucraina merită să adere la NATO”, a declarat Recep Erdogan după întâlnirea cu Vladimir Zelenski, la Istanbul
Articolul anterior
Lia Ahedjakova: ,,Nu-mi vând conștiința pe bani”. Actrița legendară s-a întâlnit în Israel cu ,,agenți străini” ai Rusiei
Articolul următor