Radu Sârbu va ataca în judecată producătorul filmului despre Dan Balan

Recent a apărut un film despre Dan Balan, realizat de un jurnalist cunoscut din Republica Moldova, Victoria Cușnir. Un film documentar despre fenomenul Dan Balan, de la inceputul carierei sale și până la succesul de astăzi. 

separator

Acest documentar a fost un succes și a fost laudat de colegii de breaslă al artistului, dar a provocat la maxim foștii colegi ai lui Dan de la ”O-Zone”, Arsenie Todiraș și Radu Sârbu.

Radu Sârbu, care a fost foarte surprins de atacurile verbale ale fostului coleg în adresa lui, a decis să atace în judecată filmul care i-a creat o imagine negativă. Dar până la judecată, interpretul și-a expus părerile și a ținut să limpezească apele pe facebook și a scris adevărul lui despre ”O-Zone”.

558658_629587137055596_240862407_n”Spre marea mea surprindere, am fost anunțat zilele trecute de niște buni prieteni din mass media despre apariția unui film documentar, care pretinde a fi unul auto-biografic, a fostului meu coleg de trupa Dan Balan, în care sunt calomniat și defaimat în mod direct, cu o lipsă totala de respect și în care este folosită imaginea mea fără o aprobare legală. Eram conștient de pe timpurile ”O-zone” că Dan nu este cea mai prietenoasă persoana, mai ales când vine vorba de a împărți succesul la 3, dar de aici până la această razbufnire plină de ură în care el prinde înfățișarea unui adevarat “super-erou” în încercarea disperată de a salva planeta, iar noi personajele negative care nu-i dorim decât răul, e cale lungă…”, recunoaște Radu Sârbu pe pagina sa de facebook.

Astfel, Radu a scris adevărul lui despre ce s-a întimplat în timpul existenței trupei care i-a facut renumiți, acum pentru că anterior nu și-a dorit să ”spele rufele murdare” în public, dar să se lase ”ponegrit” în fața familiei și a celor dragi nu poate permite.

35935_1366468885008_8074126_n”Cât despre creatoarea filmului al cărei linie dintre obiectivism și propagandă este neclară și care cu atâta tupeu ne atribuie calitatea de ”trădatori”, vreau să o anunț pe aceasta cale că principiile jurnalismului se axeză pe oferirea de informație corectă publicului fără a o prezenta într-o anumită lumină sau a fi părtinitor sau a acţiona în favoarea uneia dintre părți. Am consultat deja avocatul pentru a demara toate procedurile juridice împotriva acestui film, pentru că sunt un tată iubitor care-și învață copii că “minciuna și prostia au picioare scurte!”, spune interpetul.

 Natalia Bodiu

Suspectul în cazul omorului tinerei gravide din Orhei este un fost polițist! Individul nu-și recunoaște faptele. Este descris ca un om agresiv, care consumă des alcool

Întreaga țară este zguduită de crima macabră în cazul tinerei gravide de 19 ani din Orhei. Fata, însărcinată în șase luni, a fost ucisă cu sânge rece de un fost polițist care a luat-o cu mașina la ocazie. Trupul neînsuflețit al fetei a fost găsit îngropat într-o pădure, după opt zile de căutări de amploare. 

Tânăra gravidă care a dispărut după ce s-a urcat într-o mașină la ocazie, a fost găsită moartă. Circa 1.000 de oameni s-au mobilizat, după ce familia fetei a anunțat dispariția ei la poliție. După 8 zile de căutări de amploare, trupul neînsuflețit al tinerei a fost găsit fără suflare.

Principalul suspect în cazul crimei care a îngrozit Republica Moldova este chiar șoferul care s-a oferit să o ducă acasă. Bărbatul are 45 de ani și a lucrat ca polițist în penitenciar.

Presa scrie că individul este descris de apropiați ca fiind un om agresiv, care consumă des alcool. Suspectul nu își recunoaște faptele și nu vrea să coopereze cu oamenii legii. El se află acum în arest preventiv. 

A fost încadrat în Inspecoratul de Poliție Telenești, după care a fost trimis în satul Chițcanii Vechi, la noi, unde a activat ca șef de post o perioadă, apoi a plecat în Italia cu soția”, a spus Alexandru Tăburceanu, primarul localității Chițcanii Vechi.

În 2011, bărbatul a înființat o afacere în agricultură, care, după cum se arată în portalul guvernamental de date, nu a fost lichidată până acum.

În 2024, Judecătoria Orhei, sediul Telenești, a emis o hotărâre prin care s-a decis încasarea de la Gheorghe Cotorobai, în beneficiul B.C. Moldova-Agroindbank S.A., a sumei de 173.822 de lei cu titlu de datorie și a taxei de stat de 5.214 de lei.

Fostul polițist are doi copii, dar a divorțat în 2020. Soția sa este în continuare stabilită peste hotare.

În ultimii ani, bărbatul a trăit în sat și ducea un mod de viață mai izolat, a scris ZDG.md.

sursa

Meteorologii anunță un nou COD GALBEN de înghețuri

Meteorologii anunță Cod Galben de înghețuri. Avertizarea intră în vigoare mâine, 23 aprilie.

Astfel, potrivit Serviciului Hidrometeorologic de Stat, în orele nocturne și ale dimineții se prevăd înghețuri pe arii extinse la suprafața solului cu intensitatea de -1..-3°C și izolat în aer cu intensitatea de -1..-2°C.

Decizie radicală în Italia. Ce se întâmplă, în Milano, după miezul nopții

Autoritățile din Milano au luat o decizie radicală, mai ales într-un oraș cosmopolit și mai ales vibrant, în special noaptea, scrie realitatea.net.

Marco Granelli, viceprimarul pentru securitate publică, a anunțat recent o propunere de interzicere a vânzării de mâncare la pachet după miezul nopții în cartierele populare ale orașului, scrie The Guardian.

De asemenea, barurile și restaurantele vor fi obligate să închidă teraseleîncepând cu ora 00:30 în zilele lucrătoare și cu ora 1.30 în weekend, în speranța că străzile vor fi eliberate de oameni, aducând astfel liniște și pace locuitorilor. Dacă va fi aprobată, această măsură drastică va intra în vigoare începând de luna viitoare și până la începutul lunii noiembrie.

Chiar dacă pizza se numără, de asemenea, printre numeroasele produse de mâncare la pachet vizate de interdicție, adunarea pentru o înghețată la ore târzii din noapte este o parte intrinsecă a culturii italiene, astfel încât perspectiva ca acest deliciu să fie atacat este un pas prea departe pentru mulți.

„Ce face o familie italiană obișnuită în timpul verii? Face o plimbare după cină și își ia o înghețată”, a declarat pentru Observer Marco Barbieri, secretar general al Confcommercio, asociația italiană a comercianților cu amănuntul din Milano. „Este o tradiție clasică și, prin urmare, este clar că, dacă intervii în acest tip de obicei cultural, oamenii nu vor fi fericiți”.

Deși înțelege situația dificilă a celor care locuiesc în zonele unde viața de noapte duce la gălăgie, Barbieri a declarat că interzicerea mâncării la pachet nu va rezolva problema. „O regulă care să interzică oamenilor să bea o sticlă de apă sau să mănânce o înghețată sau o pizza în timp ce se plimbă în Darsena nu va rezolva nimic, deoarece oamenii vor rămâne pe  afară, indiferent de situație. Credeți că un tânăr de 25 de ani va pleca acasă la miezul nopții doar pentru că nu poate să ia ceva de mâncare la pachet? Ce se întâmplă cu turiștii care vor să mănânce o înghețată după miezul nopții? Își dă seama această administrație ce face?”.

Primarul din Milano, Giuseppe Sala, a declarat reporterilor: „Nu pot evita să abordez această problemă, nu este o ciudățenie, ci o nevoie a multora… nu schimbăm regulile universului, ci impunem limite foarte ușoare”.

Se așteaptă ca interdicția să se aplice în 12 zone, inclusiv în cartierele centrale Brera și Ticinese, precum și în Darsena, Arco della Pace și Lazzaretto, alături de arterele aglomerate Corso Como și Corso Garibaldi.

Violeta Andronachi: “Când mă privesc în oglindă, nu-mi place ce văd!”
Articolul anterior
Bărbații adoră să piardă timpul… la cumpărături. Vezi de ce
Articolul următor