Rapperul american T.I. merge anual cu fiica lui la ginecolog. Care este motivul?

La începutul acestei săptămâni, rapperul și actorul american T.I. a făcut o serie de declarații controversate referitoare la fiica lui în vârstă de 18 ani, Deyjah Harris.

separator
În episod, rapperul în vârstă de 39 de ani a mărturisit că are „vizite anuale la ginecolog” cu fiica sa „pentru a-i verifica virginitatea”.

„Imediat după ziua ei de naștere îi pun un bilețel pe ușă: Mâine mergem la doctor!”, a declarat artistul.

Bărbatul a intrat în detalii referitor la vizita făcută după aniversarea de 16 ani a fiicei sale. „Imediat după ziua ei de naștere, am celebrat .. de obicei în ziua următoare petrecerii se bucură de cadouri și îi pun un bilețel pe ușă: «Gyno, mâine, 9:30»”, a declarat T. I..

„Mergem și vorbim cu medicul. Doctorii păstrează un nivel înalt de profesionalism. Începe prin a spune: «Știți, domnule, pentru ca eu să vă ofer aceste informații .. ». Iar eu continui: «Deyjah, personalul medical vrea ca tu să semnezi aceste acte ca să îmi poată oferi informații. Este ceva ce nu ai vrea să aflu?».

Apoi îi spun eu medicului: «Uitați, nu călărește, nu merge pe bicicletă, nu face niciun sport. Verifică-i himenul și spune-mi care este rezultatul». Până la aniversarea de 18 ani, himenul ei a fost intact.”

Afirmațiile controversate au stârnit reacții negative în social media, celebrități ca Iggy Azalea și Chrissy Teigen exprimându-și opiniile negative referitor la cele întâmplate. Fiica artistului nu a răspuns încă public declarațiilor făcute de tatăl ei, însă a oferit indicii cu privire la opinia sa.

Spre exemplu, Deyjah a apreciat mai multe mesaje publicate pe Twitter în care tatăl ei era numit „dezgustător”, „posesiv” și „obsedat de control”. Tot ea a publicat marți pe Twitter mesajul: „Vă iubeeeeeesc pe tooooți”, alături de un emoji trist.

Deși nu a citat motivul pentru care a publicat mesajul, urmăritorii i-au trimis numeroase comentarii de susținere: „Îmi pare rău că trebuie să suporți asta și că problemele tale de natură personală sunt făcute publice în această manieră. Te iubim, susținem și îți suntem alături”.

„Îmi pare rău că trebuie să treci prin asta, nu este ok”, a mai adăugat cineva. „Corpul tău este al tău și al nimănui altcuiva. Mă rog să fii OK. Îți transmit multă iubire.”

sursa: www.avantaje.ro

Un copil a dispărut dintr-un centru de plasament din Chișinău
Articolul anterior
Fericire la pătrat! Coregraful Iulian Țurcanu și soția au devenit părinți de gemeni
Articolul următor
Alte articole interesante