“Regina Pacificului”- cea mai sexy deţinută

Sandra Avila Beltran, supranumită și Regina Pacificului sau Regina traficanților de droguri, se află după gratii de ceva vreme, în penitenciarul din Santa Marta, Mexic.

separator

Avila a intrat în atenţia presei în septembrie 2007, când ea şi iubitul ei, traficantul de droguri Juan Diego Espinosa Ramírez, alias „El Tigre”, au fost arestaţi de autorităţile mexicane sub acuzaţia de contrabandă cu nouă tone de cocaină.
De atunci, mediile americane şi mexicane au fost fascinate de ea, mai ales din cauza rolului său, ca femeie, într-o bandă de traficanţi, cât şi datorită simţului său estetic foarte dezvoltat.
Este după gratii, umblă în sandale cu toc înalt şi a făcut injecţii cu botox.

Este considerată singura deţinută sexy: poartă blugi strânşi pe corp, sandale cu toc înalt, şi are unghiile vopsite în roşu aprins. De asemenea, a făcut injecții cu botox, o procedură total interzisă în asemenea împrejurări.

Când a fost arestată, în 2007, i s-a confiscat  “comoara”: 14 conturi în bănci, 225 proprietăţi imobiliare, 6 limuzine, 28 ceasuri de lux (Chopard, Cartier, Carrera, Piaget etc.), 151 coliere, inele şi brăţări din aur şi diamante, evaluate la milioane de dolari! A fost ”clasificată” drept „delicventa cea mai periculoasă din ţară”.

Avila s-a născut într-o familie de contrabandişti. Unchiul ei Miguel Angel Felix Gallardo, cunoscut ca „Naşul”, a fost unul dintre cei mai mari traficanţi de droguri din Mexic.

Sursa: EVZ.ro

Super distractie, marca Kiss FM, la concertul Alex Mica
Articolul anterior
Loredana Groza – schimbare radicală de look
Articolul următor
Alte articole interesante