Restaurantul unei moldovence din Italia a ajuns în topul preferinţilor turiştilor

Restaurantul din Veneţia al unei moldovence a ajuns să fie preferatul turiștilor și a fost premiat de Trip Advisor.

Raisa Candu, originară dintr-un sătuc din Ialoveni, după 18 ani de muncă în Italia a cumpărat în anul 2017 un restaurant în Veneția, afacere pe care o gestionează în prezent. După aproape patru ani de muncă, restaurantul a fost premiat de platforma internațională Trip Advisor, un site care prezintă ofertele din domeniul HoReCa, în funcție de comentariile turiștilor.

„Eu nu ascund că am cumpărat această afacere. Iar mai departe ce a urmat a fost nebunie curată. Să o faci să crească, aici e adevărata muncă și satisfacție personală! În momentul în care am venit în echipa Impronta Cafe, acesta era doar un restaurant unde se mânca bine. După aproape trei ani de gestiune, a devenit un restaurant de nota 10, unde se mănâncă regește. Deci nu doar se mănâncă bine – dar și se simte bine, se bea băuturi selecte, pur și simplu se petrece timpul superb alături de cei dragi. În acești trei ani, am muncit mult, dar foarte mult, alături de echipa mea, pentru a atinge anumite standarde. Și nu am făcut-o de dragul marketingului dar a fost o plăcere din partea mea”, a povestit anterior moldoveanca, scrie agora.md citată de bani.md.

Pe lângă premiul Travellers’ Choice 2021, restaurantul moldovencei ocupă locul patru la capitolul cele mai bune restaurante din Veneția, dintr-un clasament de aproape 1.300 de localuri, dar și premiul TripExpert – alegerea experților.

Strigăt disperat de ajutor din Afganistan
Articolul anterior
Tinerii, cei mai restanţieri la vaccinare, sunt cei mai expuşi noii tulpini Delta
Articolul următor