Ricky Martin va fi tată pentru a patra oara

Ricky Martin, în vârstă de 47 de ani, se pregătește să devină tată pentru a patra oara. Anuntul a fost făcut chiar de artist, pe scenă.

separator
Ricky Martin e în culmea fericirii și a împărtășit vestea cea mare cu fanii săi, sâmbătă seară, la un eveniment care a avut loc la Washington DC. Artistul a fost premiat cu ocazia celei de-a 23-a ediții a evenimentului caritabil Human Rights Campaign Național Dinner.

„Îmi plac familiile mari”, a spus Ricky Martin pe scenă, anunțând că el și soțul lui, Jwan Yosef, vor avea încă un copil, adus pe lume cu ajutorul unei mame-surogat.

„Familia mea este aici, soțul meu, Jwan, te iubesc, gemenii mei frumoși, Valentino și Matteo, sunt și ei aici. Va iubesc din toată inima mea (…) Și, apropo, așteptăm încă un copil”, a dezvăluit artistul, în uralele celor din sala.

Ricky Martin și Jwan Yosef sunt împreună din aprilie 2016. În toamna aceluiași an cei doi s-au logodit și și-au anunțat căsătoria în ianuarie 2018. Cu mulți ani înainte de acest legământ, artistul a avut o relație de lungă durata, mai mult platonică, cu vedetă TV mexicană, Rebecca de Albă.

După ce au stat 14 ani împreună, cei doi au plănuit să-și întemeieze o familie. Visul lor s-a destrămat, iar Ricky Martin și-a făcut acea familie singur. În august 2008 a devenit tatăl a doi băieți gemeni, Matteo și Valentino, cu ajutorul unei mame-surogat.

Identitatea femeii care i-a adus pe lume pe cei doi copii nu a fost dezvăluita, însă în 24 decembrie 2018, chiar de ziua artistului, familia acestuia s-a mărit cu încă un copil. Fiica celor doi, Lucia, s-a născut cu ajutorul aceleiași mame-surogat, despre care Ricky Martin spunea că e o persoană specială, pentru care și-ar da și viață.

Sursă foto: Getty Images/Profimediaimages.ro

Sursa: www.perfecte.ro

Colete din Republica Moldova, trimise către conaționalii de peste hotare, reținute de polițiștii de frontieră

Colete din Republica Moldova, cu bunuri în valoare de peste 25.000 lei românești, echivalentul a peste 100.000 de lei moldovenești, care urmau să ajungă la moldovenii de peste hotare, au fost reținute pe 25 ianuarie de către poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi.

Potrivit Poliției de Frontieră din România au fost supuse controlului patru autoutilitare încărcate cu bagaje şi colete. Astfel, au fost depistate 1248 litri de vin, 230 litri cu alcool şi 218 kilograme de produse alimentare de origine animală (carne, lapte, ouă, brânză), de provenienţă Republica Moldova, pentru care persoanele nu deţineau documente legale.

Alcoolul a fost confiscat, iar bunurile de origine animală au fost predate autorităţii sanitar veterinare pentru a fi distruse.

Persoanele care transportau coletele au fost sancţionate cu amenzi în valoare de 30.000 lei românești, echivalentul a peste 125.000 de lei moldovenești.

Camioane cu lemne din România, în drum spre Chișinău

Primele cinci camioane cu lemne de foc din România urmează sa ajungă astăzi în Republica Moldova. E o primă tranșă din cei 130 mii de metri cubi de lemn cumpărați din România cu sprijinul Înaltului Comisariat a Organizației Națiunilor Unite pentru Refugiați.

Doar 24 de camioane cu 307 metri cubi de lemn confiscate în 2021 în urma  apelurilor privind transporturi suspecte de lemn

Reprezentanţii Ministerului Mediului de la Chișinău au declarat că lemnele vor fi distribuite solicitanților din raioanele Glodeni și Cantemir, deoarece în aceste regiuni este mai puţin teren împădurit. Lemnele vor ajunge la primării și apoi vor fi distribuite pensionarilor, veteranilor de război şi persoanelor vulnerabile.

Lemnul de foc a fost cumpărat din România la un preţ preferenţial. Deşi iarna şi-a intrat de mult în drepturi, mulţi dintre cetăţenii care au vrut să cumpere lemne de la stat și sunt inscriși pe listele de aşteptare, nu au primit nimic.

Moscova recunoaște că a trimis din greșeală la moarte mii de ruși. Bilanțul procurorului general privind ”mobilizările ilegale” pentru Ucraina

Procurorul general al Rusiei, Igor Krasnov, a anunțat marți, 31 ianuarie, că peste 9.000 de cetăţeni ruşi care au fost ”mobilizaţi ilegal” pentru a fi trimişi să lupte în Ucraina au revenit la casele lor, relatează EFE.

Anunțul a fost făcut în timpul unei întâlniri cu preşedintele rus Vladimir Putin.

Krasnov a precizat că unii dintre aceștia, ”din motive de sănătate, nu ar fi trebuit să fie mobilizaţi în niciun caz.”

Pentru susţinerea trupelor ruse angajate în campania militară declanşată împotriva Ucrainei anul trecut în februarie, Putin a ordonat în septembrie mobilizarea a circa 300.000 de rezervişti. Au fost mobilizaţi în total circa 318.000 de soldaţi, dintre care aproximativ 150.000 s-au alăturat contingentului desfăşurat în Ucraina, ceilalţi fiind în instrucţie.

Anunţul mobilizării a generat plecări masive ale bărbaţilor ruşi cu vârsta de încorporare către ţări precum Kazahstan, Georgia, Mongolia, Finlanda sau Armenia. Au survenit, de asemenea, protestele, mai ales în regiunile îndepărtate de Moscova şi Sankt Petersburg, după ce au fost mobilizaţi rezervişti cu probleme de sănătate sau taţi cu familii numeroase.

Mai mult, unii dintre cei mobilizaţi sau familiilor lor s-au plâns de insuficienţa echipamentelor şi de condiţiile precare din cazărmi, neajunsuri recunoscute în cele din urmă de oficialii ruşi, care au promis măsuri de îndreptare a lor.

”Mobilizarea s-a desfăşurat într-o perioadă scurtă de timp şi a relevat numeroase probleme importante, care au devenit o lecţie pentru mulţi”, a semnalat procurorul general. Acesta a subliniat necesitatea reorganizării evidenţelor militare şi crearea unor baze de date adecvate.

sursa

Poliția oferă detalii despre accidentul de la Buiucani: viteza excesivă și traversarea intersecției la culoarea interzisă a semaforului
Articolul anterior
În Moldova s-a desfășurat Olimpiada Internațională la Limba Franceză
Articolul următor