Ricky Martin va fi tată pentru a patra oara

Ricky Martin, în vârstă de 47 de ani, se pregătește să devină tată pentru a patra oara. Anuntul a fost făcut chiar de artist, pe scenă.

separator
Ricky Martin e în culmea fericirii și a împărtășit vestea cea mare cu fanii săi, sâmbătă seară, la un eveniment care a avut loc la Washington DC. Artistul a fost premiat cu ocazia celei de-a 23-a ediții a evenimentului caritabil Human Rights Campaign Național Dinner.

„Îmi plac familiile mari”, a spus Ricky Martin pe scenă, anunțând că el și soțul lui, Jwan Yosef, vor avea încă un copil, adus pe lume cu ajutorul unei mame-surogat.

„Familia mea este aici, soțul meu, Jwan, te iubesc, gemenii mei frumoși, Valentino și Matteo, sunt și ei aici. Va iubesc din toată inima mea (…) Și, apropo, așteptăm încă un copil”, a dezvăluit artistul, în uralele celor din sala.

Ricky Martin și Jwan Yosef sunt împreună din aprilie 2016. În toamna aceluiași an cei doi s-au logodit și și-au anunțat căsătoria în ianuarie 2018. Cu mulți ani înainte de acest legământ, artistul a avut o relație de lungă durata, mai mult platonică, cu vedetă TV mexicană, Rebecca de Albă.

După ce au stat 14 ani împreună, cei doi au plănuit să-și întemeieze o familie. Visul lor s-a destrămat, iar Ricky Martin și-a făcut acea familie singur. În august 2008 a devenit tatăl a doi băieți gemeni, Matteo și Valentino, cu ajutorul unei mame-surogat.

Identitatea femeii care i-a adus pe lume pe cei doi copii nu a fost dezvăluita, însă în 24 decembrie 2018, chiar de ziua artistului, familia acestuia s-a mărit cu încă un copil. Fiica celor doi, Lucia, s-a născut cu ajutorul aceleiași mame-surogat, despre care Ricky Martin spunea că e o persoană specială, pentru care și-ar da și viață.

Sursă foto: Getty Images/Profimediaimages.ro

Sursa: www.perfecte.ro

Poliția oferă detalii despre accidentul de la Buiucani: viteza excesivă și traversarea intersecției la culoarea interzisă a semaforului
Articolul anterior
În Moldova s-a desfășurat Olimpiada Internațională la Limba Franceză
Articolul următor
Alte articole interesante