Salvatorii au reușit recuperarea din fântână a corpului neînsuflețit al bărbatului în vârstă de 50 de ani din Taraclia

Update: Salvatorii au reușit recuperarea din fântână a corpului neînsuflețit al bărbatului în vârstă de 50 de ani, asupra căruia s-a surpat un mal de pământ în dimineața zilei de 2 iulie, la Taraclia.

Intervenția angajaților IGSU a durat peste 33 de ore incontinu, fără a fi întreruptă pe parcursul nopții. Cadavrul persoanei a fost deblocat și scos la suprafață, în urma unei misiuni dificile, anunță IGSU al MAI. Circumstanțele cazului urmează a fi investigate.

Știre inițială: Angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență întreprind o misiune complexă pentru a recupera dintr-o fântână un bărbat în vârstă de 50 de ani. Cazul s-a produs pe 2 iulie într-o gospodărie de pe strada Dimitrova nr.20 din orașul Taraclia.

Potrivit primelor informații, persoana s-a coborât la adâncime pentru a efectua lucrări de săpare a fântânei, însă în proces, un mal de pământ s-a surpat acoperindu-l total pe bărbat. Apelul la serviciul 112 a fost recepționat ieri 2 iulie la ora 11:43.

La fața locului au fost trimise mai multe echipaje, care de urgență au început lucrările de deblocare. Misiunea complexă a salvatorilor a fost efectuată neîntrerupt în condiții de zi și noapte și continuă și la această oră. În intervenție sunt antrenați peste 20 de angajați din subdiviziunile IGSU care lucrează la adâncimea de peste 15 metri pentru recuperarea victimei. Misiunea salvatorilor este una dificilă întrucât diametrul tubului folosit pentru pătrunderea în interior este mic, iar specialiștii trebuie să depună eforturi mari pentru a putea înainta în siguranță și a găsi victima.

Bărbatul nu dă semne de viață, ce indică probabilitatea că acesta nu este viu. Lucrările de deblocare și căutare continuă.

Un teren de fitness și workout a fost amenajat în Parcul Dendrariu din Capitală
Articolul anterior
Soldații ucraineni recuperează teritorii din Bahmut și acordă ajutor soldaților ruși capturați
Articolul următor