Șapte rochii perfecte pentru sezonul rece

Chiar dacă afară e frig, acesta nu este un motiv pentru a renunța la rochii. Pur și simplu trebuie să alegi modelul potrivit pentru tine.

separator

Mai jos, îți propun șapte modele de rochii recomandate de stiliști pentru perioada rece:

Rochia pulover

Este comodă, călduță și se potrivește pentru mai multe ocazii, fie o zi la muncă sau o cină în oraș. Totodată, o poți îmbrăca în mai multe moduri, de exemplu cu o cămașă sau niște pantoloni sub ea.

Rochia din catifea

Este un trend în acest sezon, o poți purta peste maletă, combinând-o cu încălțăminte cu toc mic sau cu încălțăminte cu toc înalt.

Salopeta

Este foarte practică în zilele reci, pentru că o poți combina cu diverse pulovere, cămăși, malete, pe care le ai în garderoba ta. Astfel, poți obține diferite ținute cu aceeași salopetă.

Rochia din piele

Iarna o poți purta după același principiu ca și salopeta.

Rochia de tweed

Această rochie poate fi purtată atât primăvara, cât și iarna cu un pulover și cu cizme cu blană.

Rochia lungă mulată

În acest sezon există o varietate mare de rochii lungi, combinate cu altă stofă, de exemplu tul. Poți combina această rochie cu o pereche de botine în stil military sau cu o pereche de încălțăminte casual.

Rochia din lână

O poți purta cu o centură sau cu o pereche de încălțăminte pe platformă.

Zelenski a prezentat primul bilanţ oficial al soldaților ucraineni uciși în cei doi ani de război

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a prezentat primul bilanţ oficial al soldaților ucraineni uciși în război: 31.000 de victime militare în doi ani, scrie evz.ro.

Numărul morților militari în acest război este un secret de stat în Ucraina și, de asemenea, în Rusia.

Numărul de victime, secret de stat până acum

Niciuna dintre părți nu a furnizat până acum estimări oficiale ale victimelor de pe câmpul de luptă după doi ani de război pe scară largă. Însă, în această duminică, președintele Zelenski a făcut public pentru prima dată numărul soldaților ucraineni care au murit în timpul agresiunii Rusiei.

„Treizeci și unu de mii de soldați ucraineni au murit în acest război. Nu 300.000, nu 150.000, așa cum spun Putin și cercul său de mincinoși. Dar fiecare dintre aceste pierderi este o mare pierdere pentru noi”, a spus liderul țării invadate.

Ce refuză să spună Zelenski

În cadrul unei conferințe de presă susținute în capitala Ucrainei, Zelenski a clarificat că nu va oferi informații mai precise cu privire la numărul de răniți și nici despre trupele care au statutul de dispărute în acțiune.

„Nu voi spune câți răniți (ucraineni) sunt pentru că Rusia va ști câți oameni au părăsit câmpul de luptă”.

Datele dezvăluite de liderul ucrainean sunt destul de departe de estimările întocmite de oficialii de la Washington în vara anului 2023. Potrivit informațiilor din „The New York Times”, numărul total de decese în rândurile forțelor armate ucrainene s-ar fi ridicat la 70.000 în august anul trecut; numărul răniților a fost estimat la 120.000.

Numărul de victime din Rusia, dublu

Pierderile Rusiei, estimate tot de oficialii americani, ar fi aproape duble pe cele ale Ucrainei.

Președintele Ucrainei a menționat și victimele inamice. „Pierderea totală de morți și răniți în Rusia este de 180.000. Nu știu câți dintre ei sunt dispăruți, dar știu că răniți sunt până la 500.000”, a spus președintele.

Presa independentă rusă „Mediazona” și „Meduza” subliniază că pierderile armatei Moscovei în acest război ar fi în jur de 75.000 de soldați; aproximativ 120 de decese pe zi.

„Din 24 februarie 2022 până la sfârșitul anului 2023, numărul estimat al deceselor este de 75.000 de persoane. Iar ritmul pierderilor nu încetinește”, subliniază autorii investigaţiei, potrivit ABC.

Un agent de patrulare a fost bătut de un student al Academiei MAI pentru că i-a prins prietena beată la volan

Un student al academiei de poliție „Ștefan cel Mare” al Ministerului Afacerilor Interne a fost gazat și încătușat în această dimineață, după ce a sărit la bătaie la un agent de patrulare al INSP, susțin sursele PulsMedia.MD.

Este vorba despre Vadim Cucuruza, în vârstă de 21 de ani, student în anul trei al Academiei de Poliție. În această dimineață, individul a bătut un agent de patrulare, după ce acesta a tras pe dreapta un automobil de marca Mercedes la volanul căruia se afla o tânără în vârstă de 24 de ani.

Echipajul de patrulare se află în misiune de serviciu când au tras pe dreapta un Mercedes care se deplasa haotic pe bulevardul Moscova. La volan se afla o tânără de 24 de ani de la care aducea a alcool.

Aceasta a fost dusă la dispersarul narcologic pentru analize. Totodată, tânăra se afla în compania unor indivizi care erau pasageri.

Unul dintre ei s-a dovedit a fi student în anul trei la cademia de poliție. Acesta a sărit la bătaie la oamenii legii, iar aceștia conform circumstanțelor au folosit gazul lacrimogen și cătușele.

Emmanuel Macron anunță noi măsuri de sprijin pentru Republica Moldova

Președintele francez Emmanuel Macron anunță cinci acțiuni care ar trebui să ajute Republica Moldova și Ucraina în fața agresiunii ruse, scrie tvrmoldova.md.

Acțiunile țin de securitate cibernetică, producția de arme și muniții pentru Ucaina, dar și sprijin pentru consolidarea graniței dintre statul ucrainean și Belarus.

Circa douăzeci de șefi de state și de guvern, în principal europeni, s-au întâlnit luni la inițiativa lui Emmanuel Macron la Paris, pentru a-și reafirma sprijinul pentru Kiev. 

Șeful statului francez face apel la Europa pentru „o coaliție comună” în fața Rusiei, într-un moment în care sprijinul american, crucial pentru Kiev este încă blocat în Congres. 

„Înfrângerea Rusiei este esențială pentru securitatea și stabilitatea în Europa”, a insistat Macron, cerând „să facem și mai mult și mai repede împreună” pentru a ajuta Kievul împotriva Moscovei.

Video!!! Pianistul italian Ludovico Einaudi militează împotriva încălzirii globale pe o platformă plutitoare în oceanul Arctic
Articolul anterior
Lilia și Eugeniu Dediu despre prințesa casei pe nume Melissa!
Articolul următor