Sfaturi esențiale pentru primul interviu de angajare

Unul dintre cele mai importante lucruri în obținerea jobului dorit este interviul de angajare, acolo unde posibil viitorul tău șef își va face o impresie despre tine care poate avea un impact pozitiv asupra deciziei sale de angajare. Așa că, lasă anxietatea acasă și urmează aceste sfaturi pentru un interviu de succes!

separator

1. Citește mai multe despre companie

Dacă nu știi nimic despre compania la care mergi la interviu, s-ar putea să lași impresia că nu te interesează jobul. Uneori sunt suficiente chiar și câteva minute petrecute pe site-ul firmei respective și pe paginile de social media ale acesteia ca să afli cu ce se ocupă și poate chiar cine sunt membrii echipei. Iar dacă tot suntem la acest punct, nu uita să-ți reamintești cerințele postului și ce ai trecut în propriul CV.

2. Îmbracă-te corespunzător pentru jobul la care ai aplicat

Nu sunt întotdeauna necesare cămășile albe sau pantofii eleganți pentru un interviu de angajare. Ținuta perfectă pentru interviu depinde foarte mult de postul la care ai aplicat și compania pe care urmează să o vizitezi. Nu strică, totuși, să fii puțin mai atent cu ținuta ta de data asta. Alege haine în care te simți comod, fără croieli prea casual (cum ar fi pantalonii de trening sau blugii rupți).

3. Anticipează întrebările pe care le vei primi

Desigur, nu poți anticipa toate întrebările pe care ți le va pune un recrutor, dar te poți gândi un pic la cele de bun simț care pot crea un portret al felului în care lucrezi, atât singur, cât și cu o echipă. Important e să nu lași nicio întrebare să te blocheze.

4. Implică-te în discuție

Interviul este un dialog, iar ca orice dialog, întrebările și răspunsurile trebuie să vină din ambele direcții. Nu-ți fie teamă să pui și tu, la rândul tău, întrebări. Ca să nu te blochezi la interviu, poți chiar să le pregătești de acasă. Întreabă despre echipă și birou. Poate chiar reușești să convingi recrutorul să-ți ofere un scurt tur al sediului. Cel mai important însă e să discuți despre salariu. Oricât de greu ar fi să negociezi salariul la începutul carierei, e important să o faci ca să nu ai frustrări ulterior când primești oferta sau după ce te angajezi.

Succes!!!

Sursa

Frații Meladze nu au părăsit astăzi Rusia! Informația apărută în presă este un FALS!

În această dimineață, în presa rusă au apărut informații potrivit cărora cunoscuții frații Konstantin și Valeri Meladze, ar fi părăsit azi Rusia pentru totdeauna și ar fi plecat în Franța. Informația este un fals, anunță interpretul rus Valeri Miladze.

Totodată, artistul, în vârstă de 56 de ani, a anunțat că nu a dat foc ordinului ”Artist al Poporului din Rusia”, primit pentru activitatea sa, așa cum scria presa, dar nici altor ”hârțoage” în ochii jurnaliștilor.

Presa mai scria că imperiul putinist ar fi fost scandalizat de gestul artiștilor.

Un cuplu din Ploiești a sărit direct pe geam, după ce a explodat bateria unui scuter: „Eram şi dezbrăcat, că dormeam, am zis nu contează”

Un cuplu din Ploieşti, România, şi-a văzut moartea din cauza bateriei de la scuter. Acumulatorul, lăsat la încărcat, a explodat și a aprins tot apartamentul. Ca să se salveze, cei doi au sărit dezbrăcaţi pe geam. Norocul lor a fost că stăteau la etajul 1 şi au scăpat cu răni uşoare. 

Explozia puternică a zguduit în zorii zilei un bloc cu patru etaje din Ploieşti. Flăcările au aprins instantaneu un apartament aflat la etajul 1. Locatarii, un bărbat de 43 de ani şi partenera lui dormeau. Disperaţi s-au aruncat, fiecare pe câte un geam.

Florin Albu, proprietarul apartamentului: A bubuit atât de tare că tot apartamentul a luat foc, toată mobila. Într-o fracţiune de secundă, tot apartamentul a fost negru, nu mai vedeam nimic şi la primul geam pe care l-am văzut, am sărit pe el. Eram şi dezbrăcat, că dormeam, am zis nu contează.

Cauza exploziei din Ploieşti este una neobişnuită

Florin Albu, proprietarul apartamentului: De la o baterie de scuter, numai aia era băgată în priză. 

Explozia a zguduit tot blocul. Vecinii au ieşit şi ei în fugă.

Costin Duţă, purtător de cuvânt SAJ Prahova: O femeie de 50 de ani care se pare că s-a aruncat de la etaj datorită panicii, aceasta prezenta un traumatism la nivelul braţului drept şi o arsură de gradul întâi la nivelul gâtului. 

Două apartamente din bloc au nevoie de renovări după deflagraţie.

Rusia își anunță triumful: Azovstal a căzut. Liderul Prokopenko, luat cu un blindat special

Kremlinul anunţă triumful: „Complexul este sub controlul nostru, liderul Prokopenko luat cu un blindat special”. La ieşire, ucrainenii au fost percheziţionaţi unul câte unul, au fost verificate şi tatuajele, scrie mediafax.ro.

Azovstal a căzut. Oţelăria, simbol al rezistenţei batalionului Azov şi oraşul martir Mariupol se află „în totalitate sub controlul forţelor armate ruse”, a anunţat seara Apărarea Moscovei, după ce ministrul Serghei Şoigu i-a comunicat preşedintelui Vladimir Putin „ sfârşitul operaţiunii şi eliberarea completă” a turnătoriei.

Evacuarea a durat 4 zile, timp în care 2.439 de soldaţi, cifră neconfirmată de ucraineni, s-au predat, aşa cum a ordonat Statul Major de la Kiev.

Imaginile video difuzate aseară de la Moscova arată armata rusă în timp ce, cu banderola albă şi faţa acoperită, efectuează percheziţii atente asupra ucrainenilor neînarmaţi în uniformă, aranjaţi la rând într-un loc deschis, în timp sunt dezbrăcat şi pentru a-şi verifica tatuajele.

„Sunt Termopilele secolului 21”, a declarat în ultimele zile şeful delegaţiei de negocieri, Mikhailo Podoliak. „Comandamentul superior militar a dat ordin să salveze vieţile soldaţilor şi să nu mai apere oraşul Mariupol”, a spus comandantul Azov Denis Prokopenko, în cel mai recent videoclip al său.

Apoi, el şi ceilalţi comandanţi, în frunte cu adjunctul său Sviatoslav Kalina Palamar şi comandantul Brigăzii 36 Marină, maiorul Serhi Volina, au trebuit să depună şi ei armele.

Moscova, seara, a anunţat cum însuşi Prokopenko a fost dus „cu un vehicul blindat special” în teritoriile controlate de Rusia. Acum, pentru Kiev va fi timpul pentru negocieri pentru încercarea unui schimb de prizonieri, care să se desfăşoare şi prin mediere internaţională.

În afara oţelăriilor şi a ei 11.000 de metri pătraţi de tuneluri construite în 1930, ruşii ar fi curăţat dărâmăturile teatrului Mariupol prin îndepărtarea cadavrelor. „Acum, nu vom şti niciodată câţi civili în Mariupol au fost efectiv ucişi de ruşi”.

Dumitrița Izbișciuc va reprezenta Moldova la concursul de frumusețe Miss Earth 2018!
Articolul anterior
Set de exerciții pentru fese tonifiate și coapse suple. Video!
Articolul următor