Și Moldinconbank amână plata creditelor, inclusiv a dobânzilor, pentru persoanele fizice, până în 31 mai

Moldinconbank a anunțat că amână plata creditelor, inclusiv a dobânzilor, pentru persoanele fizice, până în data de 31 mai. Decizia vine în legătură cu situația creată de pandemia COVID-19.

separator
Astfel, instituția bancară a luat în considerare eventualele impedimente cu care se pot confrunta clienții Băncii la achitarea creditelor în această perioadă și s-a decis oferirea posibilității de amânare până la 31 mai 2020 a plăților pentru ratele şi dobânzile la creditele acordate persoanelor fizice. Concomitent, banca nu va calcula penalități pentru întârzierea sau neplata creditelor în perioada respectivă.

Decizia sus-menționată se referă la următoarele tipuri de credite acordate persoanelor fizice:

– carduri de credit, overdraft pe card salarial,
– credite de nevoi personale,
– credite investiționale,
– сredit Imobiliar de achiziție şi credit “Prima Casă”.

Totodată, clienții care au posibilitatea de achitare a plăților lunare la credite, o pot face în continuare în sucursalele Băncii sau de la distanță, prin intermediul sistemului Web banking sau din aplicația Mobile Banking.

Detalii privind procedura de modificare a graficului de rambursare a creditului, vor fi publicate ulterior până la data de 31 mai 2020.

Amintim că, și ​Moldova Agroindbank a amânat, până în data de 31 mai, plata ratelor la credite, inclusiv a dobânzilor, iar VictoriaBank a extins, până în luna mai, perioada de grație pentru cadrurile de credit.

Ambasada SUA anunță evacuarea cetățenilor americani din Republica Moldova
Articolul anterior
Moldoveanul adus din Buzău cu un echipaj Smurd, a mințit că are coronavirus pentru a putea ajunge în Moldova
Articolul următor
Alte articole interesante