4 moldoveni au fost reținuți în Italia după ce au furat bunuri de valoare din Elveția

Polițiștii ialieni au reușut să prindă patru tineri din Republica Moldova bănuiți că au furat tot ce și-au dorit din mai multe magazine elvețiene. După ce au furat un lingou de aur de 100 de grame, 5.200 de franci elvețieni, 9 ceasuri, două camere foto SLR digitale și diverse bijuterii din aur din Elveția, moldovenii au vrut să se ascundă în Italia, dar ghinion – poliția le-a dat de urme și i-a reținut cu tot cu bunurile furate.

separator

Carabinieri-2

Pentru a evita declanșarea sistemelor de alarmă când ieșeau cu marfa furată, hoții foloseau o metodă ingenioasă. Din cercetările polițiștilor a reieșit că tinerii, cu vârste cuprinse între 24 și 31 de ani, au comis mai multe jafuri în afara țării. Pentru a-i aresta pe moldoveni, au fost mobilizați 20 de polițiști care le-au dat de urme la un bar din Compagnia di Chiavenna.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a bănuiţilor. Pe numele celor patru a fost emis un mandat european de arestare.

Sursa: www.ladenuncia.it

Vedete din showbiz care s-au îndrăgostit de sportivi. Cele mai frumoase cupluri!
Articolul anterior
10 secrete pentru a păstra florile în vază mai mult timp!
Articolul următor
Alte articole interesante