Apartamente de lux în Centrul Capitalei de la 22 000 Euro

Un nou complex de apartamente de clasa lux în centrul capitalei. Compania NG Invest oferă la cheie cele mai bune condiții de trai sub numele de –  Milanin Residence. Doritorii de a obține siguranța și confortul unui apartament de calitate vor achita pentru aceasta o sumă începând de la doar de la 22 000 de euro.

separator

2(1)

Milanin Residence înseamnă locuințe construite cu respectarea standardelor internaționale.  Situat în centrul orașului (str. Zamfir Arbore 10) în zonă liniștită și cu zonă verde, un apartament în complexul de primă clasă înseamnă confort și calitate.

Cu o experiență de 11 ani, compania NG Invest construiește complexul de lux utilizând cele mai bune materiale de construcție. La procurarea unui dintre apartamente, clientul obține o locuință ce are parte de:

  • Planificare individuală și posibilitatea de a opera anumite modificări după achiziția locuinței;
  • Pereții apartamentului sunt construiți din cărămidă și dispun de izolare fonică;
  • Izolare termică interioară și exterioară a pereților;
  • Hidroizolare profesionistă a camerei de baie;
  • Pardoseală fără denivelări, suprafață din beton acoperită cu un strat de protecție;
  • Rezistență la cutremure;
  • Ferestrele Salamander cu cinci camere.

3(1)

Milanin Residence răspunde oricăror cerințe ale unui client care știe să-și dorească toate atributele unei locuințe de vis. Complexul dispune de o ogradă de tip închis, zonă verde și parc pentru copii îngrădit și separat, astfel încât este garantată siguranța copiilor. Siguranța întregului spațiu este asigurată de camerele de supraveghere și pază, iar pe timp de noapte clădirea este iluminată în mod automat.

Întregul complexul are un design special și din clasa premium. Scara de la intrare, scările din hol, pereții și pardoseala sunt din piatră naturală, precum marmură și granit. Ascensorul OTIS este produs în Franța și funcționează fără zgomot.

Amplasat în centrul orașului, complexul locativ are în preajma sa farmacie, școală, spital, magazin, universitate, biserică, școli de limbi străine și o zonă verde.

4(1)

Obține confortul și calitatea într-un complex locativ de clasa premium.  Contactează compania la numărul de telefon 0 767 999 78 sau verifică disponibilitatea apartamentelor pe www.ng.md

Îndrăznește să-ți dorești ce e mai bun!

*Darea în exploatare a imobilului este planificată în trimestrul IV 2017.

5(1)

 

Barbara Sinatra,văduva celebrului Frank Sinatra a murit
Articolul anterior
VIDEO. EUROVISION 2018. Când va avea loc semifinalele și finala de la Lisabona
Articolul următor
Alte articole interesante