Cum a fost reținut un moldovean care încerca să treaca frontiera cu un pașaport fals!

Un tânăr de 26 de ani din Republica Moldova s-a dat de gol că are paşaport fals, după ce poliţiştii români de la Punctul de Trecere a Frontierei Oancea îl strigau insistent pe nume însă acesta nu reacționa în niciun fel. Cazul a avut loc recent, în data de 4 aprilie.

separator
capture_85501900

Pe 4 aprilie, în jurul orei 03.00, la Punctul de Trecere Oancea s-a prezentat pentru a ieşi din România tânărul moldovean, în vârstă de 26 ani, pasager într-un microbuz înmatriculat în Bulgaria.

La controlul de frontieră, tânărul a prezentat un pașaport cu însemnele autorităților din România. Însă în momentul în care polițistul de frontieră s-a adresat bărbatului, acesta nu a reacționat la auzul numelui trecut în documentul de călătorie.

Tânărul le-a spus oamenilor legii că dorea să ajungă în Germania, dar avea interdicție de intrare în Spațiul Schengen, de aceea a făcut rost de un paşaport românesc fals.

În prezent, polițiștii de frontieră efectuează în cauză cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de complicitate la fals material în înscrisuri oficiale, fals privind identitatea și uz de fals.

sursa

Carne de porc, transportată în condiții groaznice, urma să ajungă la Piața Centrală!
Articolul anterior
Cu ce fel de pește poate fi începută diversificarea alimentației copilului?
Articolul următor
Alte articole interesante