Doar 3 zile – setul Delimano Joy cu -50% REDUCERE!

Dragi prieteni, deși săptămâna Delimano a ajuns pe ultima sută de metri, surprizele nu se opresc aici. De data aceasta v-am pregătit ceva deosebit. Doar în perioada 25-27 octombrie îți oferim setul din 3 accesorii Delimano Joy cu o REDUCERE de -50%, la preț de doar 799 Lei. Fii alături de familia Delimano și nu ezita să-l achiziționezi. Mixerul, blenderul de mâină și mărunțitorul abia așteaptă să-ți fie de folos la bucătărie.

Mărunțitorul Delimano Joy – este dispozitivul ce te va ajuta să economisești considerabil timpul petrecut la bucătărie. Prepară bucate delicioase rapid și cât se poate de simplu. Acesta mărunțește, toacă fructele, legumele sau semințele, bate frișca și este foarte ușor de utilizat. Într-un cuvânt, ajutorul ideal pentru fiecare gospodină.

Blenderul de mână Delimano Joy – te ajută să prepari cu ușurință hrana pentru copil, diferite supe apetisante sau de ce nu, un smoothie bogat în vitamine și nutrienți. Acesta are puterea de 200 W, precum și un cablu lung, pentru comoditatea în utilizare. Mesele pline de vitamine vă sunt garantate de acest minunat blender.

Mixerul de mână Delimano Joy – este un aparat compact și econom. Acum mixarea cremelor sau a conținutului pentru clătite nu mai este o procedură lungă și anevoioasă, din contra, e floare la ureche. Lumea dulciurilor te așteaptă să o redescoperi cu mixerul Delimano Joy.

Deci, probabil că te-am convins. Setul Delimano Joy își merită investiția. 3 accesorii la doar 799 Lei, un plus de ajutor la bucătărie și produse de calitate superioară. Nu uita, Oferta este valabilă doar 3 zile, 25-27 octombrie 2019. Ocazie unică de a suplini rafturile din bucătărie la un preț accesibil. Nu mai sta la dubii!

Tot ce trebuie să faci este să accesezi site-ul www.top-shop.md, să vizitezi magazinele Top Shop din toată țara sau să apelezi la numărul de telefon 022 264 195. Nu uita, ai la dispoziție 3 ZILE. Shopping plăcut tuturor!

Partenerii noștri
Author Delimano
Adresa: Magazinele Top Shop
Tel.: (022) 264 064
Email: info@delimano.md
Facebook: https://www.facebook.com/DelimanoMoldova/
Cel mai mare producător de zahăr din țară își suspendă activitatea
Articolul anterior
Cum să calmăm un bebeluș agitat
Articolul următor
Alte articole interesante