Octavian a fost diagnosticat, în SUA, cu leucemie! Tânărul cere ajutorul oamenilor pentru a fi salvat

Octavian Baranov este moldoveanul stabilit în SUA de ceva timp și care recent, i s-a pus cumplitul diagnostic de leucemie. Acesta a plecat în America pentru o viață mai bună, însă toate planurile au fost date peste cap, odată cu teribila boală. Tânărul a postat pe rețelele de socializare un mesaj în care le cere disperat ajutorul oamenilor de bună credință.

separator
23170698_1503271887.0683


Salut, prieteni! Sunt Octavian Baranov și vreau să vă povestesc istoria mea. Am venit în SUA pentru a avea o viață mai bună și pentru a-mi ajuta apropiații. Într-o zi însă simțeam durere în oase, în piept, în spate și nu am putut să mă ridic pe picioare. Nu puteam mânca și îmi era greu să respir. Am încercat să apelez la un doctor, însă cea mai apropiată programare putea fi peste 2 săptămâni. Prietenul meu m-a dus la urgență. Mi-au luat analize la sânge, iar într-o oră am aflat că am leucemie. Aveam nevoie de spitalizare imediată cu chimioterapie.
Este greu să descriu ceea cu ce mă lupt acum, corpul meu a devenit slab și nu mai funcționează corect. A trebuit să nu mai lucrez și să fiu izolat de public pentru a nu face vreo infecție, deoarece sistemul meu imunitar nu mai este atât de puternic.
Mă lupt pentru viața mea și în prezent sunt în punctul în care nu pot să o fac fără ajutor. Vă rog, ajutați-mă să trec prin acest calvar! Ajutăți-mă să scap de această durere și să-mi ajut părinții să nu mai trăiască această frică!”, a scris Octavian.

Tânărul are nevoie urgentă de 50.000 de dolari, iar suma trebuie adunată cât mai repede posibil pentru a putea învinge boala.

Detalii despre donație – AICI

Vezi cum arată Mădălina Ghenea la doar patru luni după ce a născut. Fanii au felicitat-o imediat!
Articolul anterior
Festivalul „DeVin&DeGust”: ce trebuie să știi despre vinurile produse în regiunea cu indicație geografică protejată „Ștefan Vodă”?
Articolul următor
Alte articole interesante