O tânără de 15 ani a încercat să se sinucidă, însă a fost salvată de polițiști!

Noi victime ale jocului terifiant „Balena albastră”. De această dată, o tânără de 15 ani era cât pe ce să se sinucidă. Aceasta a fost salvată în ultimul moment de către polițiști.

separator

652x450_021349-sinucidere-din-dragoste

Fata a încercat aseară să se arunce de pe viaductul care leagă sectorul Centru de Botanica al Capitalei, iar agentul a reuşit să o prindă din spate, scrie publika.md.

Potrivit şefului adjunct al Inspectoratului General de Poliţie, Gheorghe Cavcaliuc, adolescenta este victimă a jocului morţii. Înainte de tentativa de a-şi lua viaţa, ea a făcut o transmisiune live pe o reţea de socializare.

„Astăzi voi muri. Am făcut tot ce mi-a cerut administratorul. Iată! Cred că mă caută pe mine. Mă duc pe pod, trebuie să fac asta. Vă iubesc, iertați-mă.”, a spus minora.

Iniţial adolescenta a vrut să se arunce în gol de pe o clădire părăsită din centrul Capitalei. Însă intenţia ei a fost curmată de intervenţia poliţiştilor. Aceştia au fost alertaţi de către un băiat care a văzut postările adolescentei pe o reţea de socializare.

După ce şi-a dat seama că este căutată de poliţie, fata a plecat spre viaduct. În timpul intervenţiei live copila era speriată şi plângea în continuu.

Ea spune că a vrut să părăsească jocul, dar administratorul a ameninţat-o cu moartea.

„Administratorul m-a ameninţat. Eu am vrut să părăsesc acest joc, dar nu am putut. El m-a ameninţat că îmi va ucide familia şi pe mine.”

Adolescenta mai spune că a îndeplinit toate indicaţiile primite de la administratorul jocului, iar despre decizia de a se sinucide ştiau doar doi prieteni.

„Acum administratorul îmi urmărește acțiunile. Acest lucru este contrar regulilor. El mi-a cerut să nu spun nimănui, dar le-am povestit doar celor mai apropiaţi oameni mie.”, a spus adolescenta.

Cu doar câteva clipe înainte de a sări de pe pod, copila, care este, elevă în clasa a noua la un liceu din Capitală, a fost salvată de către un poliţist.

„A oprit-o la câţiva paşi de pod. Era foarte aproape. Este vorba de câteva secunde sau minute, când fata era deja gata să se sinucidă. Au fost întreprinse toate măsurile necesare pentru salvarea vieţii acestei adolescente.”, a declarat şeful adjunct al IGP, Gheorghe Cavcaliuc.

Fata avea pe mână semnul jocului și etapa la care era.

Aproape 300 de adolescenţi din ţară sunt suspectaţi de poliţie că au intrat în jocul morţii.

În data de opt martie, o fată şi un băiat, de 15 şi, respectiv, 14 ani, s-au aruncat în gol de pe un bloc cu 18 etaje din Chişinău. Poliţiştii cercetează motivele care i-au dus pe cei doi la sinucidere în cadrul unui dosar penal.

„Războiul” dintre Brad Pitt și Angelina Jolie continuă. Actorul e mai sigur că va obține custodia copiilor
Articolul anterior
Romanul „Tema pentru acasă” al scriitorului Nicolae Dabija a apărut în SUA
Articolul următor
Alte articole interesante