Sofia Vicoveanca, văduvă de 20 de ani, a dezvăluit de ce nu şi-a refăcut viaţa

Sofia Vicoveanca, văduvă de 20 de ani. De ce nu și-a mai refăcut viața: ”Unde mai găsesc eu așa ceva?”

Sofia Vicoveanca este una dintre cele mai iubite artiste la noi din țară. Interpreta de muzică populară este iubită de o mulțime de oameni și este mereu cu zâmbetul pe buze de dragul acestora. Face spectacol pe oriunde merge, dar puțini știu ce se ascunde cu adevărat în sufletul ei, scrie www.fresh24.ro.

Sofia Vicoveanca, singură de 20 de ani

Sofia Vicoveanca este una dintre cele mai iubite interprete de muzică populară. Celebra artistă este mereu plină de viață, deși curând împlinește venerabila vârstă de 79 de ani. Ea demonstrează că este doar un număr și că poate fi o femeie minunată, chiar dacă a ajuns la bătrânețe.

Sofia Vicoveanca are multe motive de bucurie, dar toată viața va trăi cu o durere mare în suflet. Artista a fost căsătorită cu jurnalistul Victor Micu care, însă, a murit mult prea devreme. De aproape 20 de ani, ea este singură și își plânge în tăcerea partenerul de viață care a părăsit-o repede.

Deși este singură de două decenii, nu a simțit niciodată nevoia de a avea pe cineva lângă ea. Artista a mărturisit că au existat mulți bărbați care au curtat-o de-a lungul anilor, dar cărora nu le-a dat speranțe, pentru că știa că nu vrea nimic de la ei.

„Pentru că eu m-am dedicat drumurilor cântecului, nu știu cine ar mai avea puterea și atâta înțelegere, că pretendenți au fost, dar nu le-am dat nicio speranță. Nu îmi mai găsesc un om atât de înțelegător și alături de mine, nu am spus ca și citat acolo ‘își lăsa umărul ca să-mi pun sufletul să plângă’, știa să mă ajute și să mă sfătuiască’, a spus Sofia Vicoveanca.

Artista este convinsă că nu va mai găsi niciodată un om la fel de bun ca Victor al ei, care o înțelegea perfect și o ajuta în orice situație. Nu a vrut niciodată să-l înlocuiască, pentru că știa că nu este posibil acest lucru.

Sofia Vicoveanca, copilărie grea

Sofia Vicoveanca are acum tot ce își poate dori din punct de vedere material, dar nu uită cât de greu i-a fost în copilărie. Când era mică, familia ei a avut o situație financiară precară, ca majoritatea oamenilor de atunci și nu își permitea niciodată să îi ceară ceva mamei sale, pentru că știa că nu îi poate oferi.

Cea mai mare dramă a artistei a fost pierderea familiei sale. Înainte de a-și pierde părinții, și-a pierdut ambii frați. Cei doi au murit la un interval de patru ani și niciodată nu va putea șterge durerea pe care o are în suflet ori de câte ori de gândește la ei, mai ales că ea a fost cea care le-a cântat la înmormântare, moment dramatic pentru ea.

Nicole Cherry vine cu dezvăluiri picante despre tatăl copilului ei
Articolul anterior
Cum te anunţă organismul că faci infarct
Articolul următor