Sora lui Kim Kardashian, depistată cu Covid după ziua de naștere a vedetei pe o insulă privată

În urmă cu puțin timp, Khloe Kardashian a făcut un anunț. Ea a fost depistată pozitiv cu noul coronavirus, iar simptomele sunt evidente. Grav este faptul că, recent, ea a participat la ziua de naștere a surorii ei Kim, pe o insulă privată, alături de întreaga familie.

separator

Era fericită zilele trecute, când a luat parte la petrecerea aniversară a surorii sale, Kim Kardashian, care și-a sărbătorit cea de-a 40-a zi de naștere pe o insulă de vis, iar destinația a fost ținută secretă.

Vedeta unui celebru reality show din Statele Unite și-a confirmat diagnosticul într-un clip, apărut miercuri în emisiunea “Keeping Up with the Kardashians”, scrie spynews.ro.

„Va fi bine, dar a fost foarte rău timp de câteva zile.”

Kardashian a spus că simptomele sale includeau tuse, tremurături, vărsături, dureri de cap, împreună cu bufeuri reci și fierbinți.

Ea a spus că a avut o senzație de arsură în piept, în timp ce tușea.

Videoclipul a fost lansat la o zi după ce sora ei, Kim Kardashian West, a primit critici dure din partea fanilor pentru că și-a sărbătorit ziua de naștere cu o vacanță grandioasă. Vedeta și-a petrecut aniversarea de 40 de ani cu un grup mare, pe o insulă privată, în timpul pandemiei.

Maia Sandu, mesaj către cetățeni în română, ucraineană, rusă, bulgară și găgăuză
Articolul anterior
Cetățenii moldoveni aflați peste hotare au trimis mai mulți bani acasă
Articolul următor
Alte articole interesante