În această seară, proprietarii design hotelului Berd`s au organizat un chef de zile mari cu ocazia împlinirii unui an de la deschiderea Berd’s Design Hotel. Unul câte unul, oaspeții și-au făcut apariția: politicieni, oameni de afaceri, designeri și jurnaliști.
Invitații au felicitat gazdele evenimentului și s-au făcut comozi în restaurantul hotelului. Pe lângă deliciile culinare și vinurile cramei Gitana, tradiție și artizanat, din sudul Moldovei, cei prezenți au avut ocazia să admire o expoziție de artă contemporană.
Lucia Berdos le-a mulțumit tuturor celor care au susținut-o:
“Acum realizez că trebuie să crezi în visurile tale și se vor realiza. Pentru că am avut încredere și în mine, și în soțul meu, Dorian, și în toți oamenii ce mă înconjoară, am reușit să realizăm acest proiect. Pentru noi cea mai mare apreciere este cea a oaspeților care au ales hotelul nostru, vă suntem foarte recunoscători că ați ales Berd’s Design Hotel . Ne bucurăm că oamenii apreciază detaliile tradiționale, este un imbold să continuăm să valorificăm specificul țării noastre.”
Pirkka Tapiola, șeful delegației Uniunii Europene în Republica Moldova, este un client fidel al hotelului Berd’s.
“Vreau să-i aduc un omagiului doamnei Lucia, care a adus foarte multă estetică, foarte mult frumos în acest oraș. Hotelul a schimbat, în general, concepția despre hotelurile design de la nivel local. Sunt un client fidel al acestui local și vreau să vă spun că am rămas impresionat, la prima mea vizită, de utilizarea magică a acestor covoare, care sunt folosite ca elemente artistice pe pereții hotelului. Vreau să recunosc faptul că niciodată nu mi-aș fi imaginat că voi vedea tradiționala mămăligă moldovenească ca element de decor. Îi multțumesc familiei Berdos pentru aducerea elementelor europene în Republica Moldova.”
Invitații au rămas impresionați atât de stilul hotelului, cât și de atmosfera armonioasă de acolo.
“Înainte de toate, vreau să-i urez „La Mulți Ani„ hotelului Berd’s și cât mai mulți clienți. Am rămas impresionată, evenimentul este organizat la cel mai înalt nivel, mai ales furchette-ul, care a dat pe spate toată lumea din această seară. Pe lângă faptul că este foarte gustos, au bucate într-adevăr exotice. Am vizitat camerele încă de la deschiderea hotelului, mi-a plăcut stilul și faptul că persistă acest aer tradițional.”, a declarat Cristina Moldovanu.
“Această seară este foarte frumoasă, e un local exclusivist din Chișinău și am primit mare plăcere de la bucatele pe care le-am savurat. Sunt foarte impresionată de stilul, eleganța și designul hotelului. Mulți dintre prietenii mei de peste hotare au avut ocazia să se cazeze aici și au rămas încântați.”, a spus Veronica Vizant.
Hotelul dispune de 33 de camere, inclusiv 3 apartamente de lux, toate amenajate cu mobilier exclusivist. Decorul este definit de elementele tradiționale, parchetul din lemn natural și covoarele cu motive naționale, țesute manual în Tibet. BERD`S Design Hotel își alintă clienții în incinta restaurantului Mezzo, Art Lounge și a salonul SPA, ce reprezintă o oază de rafinament și relaxare.
- Text: Mihaela Ambros