Complexul rezidențial GRENOBLE – cel mai ecologic loc pe vârful Chișinăului!

Compania de construcții KIRSAN a dat în exploatare complexul rezidențial modern GRENOBLE! Recent 500 de familii fericite, jumătate dintre care le formează familiile de medici, au primit cheile mult așteptate de la apartamentele achiziționate și noi le aducem sincere felicitări în legătură cu acest fapt!

separator

Clădirea nouă este situată pe cel mai înalt punct al Chișinăului, într-un sector liniștit, confortabil și cel mai principal pur ecologic, ce leagă Botanica și Telecentrul. Acest fapt permite locuitorilor să se simtă așa de confortabil de parcă ar locui în afara orașului. Curtea complexului rezidențial este dotată cu teren de joacă pentru copii și garaje subterane.

În apropierea complexului rezidențial se află liceul teoretic Vasile Lupu, grădinița Nr. 175, precum și spitalul pentru copii Nr. 3. Cei ce au nevoie de supermarketuri în apropiere, vor putea foarte ușor să ajungă la acestea, iar pentru iubitorii de shopping productiv nu departe se află centrul comercial Shopping Malldova.
Locuitorii noi ai complexului GRENOBLE vor putea să se bucure cu adevărat de ritmul activ al vieții urbane în combinație cu liniștea odihnei rurale.

Compania de construcții KIRSAN este bucuroasă, că a putut să-și îndeplinească misiunea. Acum medicii, acele persoane nobile, care sunt gata să răspundă de viețile străine și să le salveze, s-au stabilit în apartamentele extraordinare într-o zonă ecologică, pe care le-au meritat din plin!
Kirsan. Sigur. Avantajos. Comod.

Departamentul vânzări: 079 001 000

Tatăl și soțul Xeniei Deli au pozat îmbrățișați!
Articolul anterior
Au văzut ce rochie are mireasa şi au început să RÂDĂ. Adevărul însă i-a șocat
Articolul următor
Alte articole interesante