Corina Țepeș a lansat o piesă nouă, foarte frumoasă!

Corina Țepeș își încântă admiratorii doar cu vești bune! Pentru că îi reușește de minune să îmbine rolul de mamă și soție cu cel de artistă, la nici un an de la venirea pe lume a Ioanei, mezinei familiei, interpreta este gata să lanseze un album de piese noi, realizat în colaborare cu Orchestra Națională ,,Lăutarii” și maestrul Nicolae Botgros.

separator

uuu

,,Discul realizat este deja pe ultima sută de metri. Am tot amânat lansarea oficială a acestuia din motive strict personale și foarte fericite, apariția Ioanei”, mărturisește interpreta, care, de curând, a primit o invitație din partea fondatorilor festivalului ”Polobocul de aur” din Toronto, Canada, pentru a evolua în cadrul acestui concert.
Corina Țepeș și Costi Burlacu pleacă în Canada!

Artista și-a propus să lanseze discul cu muzică populară, o inițiativă frumoasă, chiar în cadrul acestui festival cu tradiție care anul acesta, pe 19 februarie, aniversează cea de-a 11 ediție.

Pănă a se revedea cu moldovenii din Canada, Corina Țepeș ne propune spre vizionare videoclipul piesei cu același nume din cadrul albumului intitulat „Inimă, tu inimă…„!

Text – Radmila Popovici Paraschiv, orchestrație – Corneliu Botgros, interpretare – Corina Țepeș

Fiica Victoriei Lungu a pozat fără lenjerie intimă
Articolul anterior
Primele ținute purtate de Melania Trump în calitate de Prima Doamnă a Americii! Află ce designeri o îmbracă
Articolul următor
Alte articole interesante