Dacă nu știi ce să mai mănânci la micul dejun, care apropo, trebuie să fie cea mai consistentă masă din zi, te poți inspira de la vedete. Mai ales că ele acum sunt înnebunite după modul sănătos de viață și-ți vor recomanda doar bucate benefice pentru organism.

Vera Terentiev
„Sunt ”tradiționalistă” când vine vorba de micul dejun. Terciul din ovăz, obligatoriu cel integral și nu rafinat, asezonat cu nuci și diverse semințe. O ceașcă de ceai și fructe. Acum mănânc mure, coacăză și alte pomușoare pe care le-am pus la congelator vara trecută. Uneori pot să înlocuiesc terciul cu două ouă fierte, dar neapărat să fie de la țară și nu din supermarket.”
Olesea Sveclă
„Tot timpul m-am străduit să mă alimentez sănătos, dar de când alăptez încerc să am o alimentație bogată și în proteine și vitamine. Înțeleg cât de important e pentru sănătatea fetiței mele.”
Tany Vander
“Dimineața prefer terciurile sau overnight oats în combinație cu brânză. În imagine avem terci cu batonaș proteic. Ținând cont de faptul că după merg la antrenament, prefer să am un dejun bogat în carbohidrați complecși și proteine.”
Daniela Burlac
“La micul dejun prefer ouăle. Doar că le fac la cuptor, pentru că încă nu am gaz. Uneori consum și terci. Ador avocado copt cu ou și semințe de susan, egg muffins, beau cafea fără lapte și fără zahăr, doar cu scorțișoară.”
Mariana Șura
“Acum țin post, așa că la micul dejun consum o tartină crocantă cu unt de arahide! Mai mănânc și avocado, îl iubesc mult. Când nu țin post, mănânc omletă,pâine cu unt și cașcaval, șuncă. Sunt zodia leu și iubesc dimineața să mănânc consistent. Terciul nu mă ține sătulă. (zâmbește)”
Nicoleta Nucă
Cel mai des, pe Instagramul interpretei vedem că la micul dejun consumă terci de ovăz cu fulgi de cocos, un smoothie sănătos sau fructe.
“Mic dejun gustos și sănătos … iaurt, fulgi de hrișcă, căpșuni, afine, banane și goji.”
Cristina Surdu
Pentru a arăta mereu bine, fashion bloggerița se alimentează sănătos. Aceasta preferă la micul dejun fructele proaspete.
Lili Lozan
Pentru că prezintă o emisiune matinală, micul dejun e un lux pentru Lili Lozan. Aceasta reușește să mănânce dimineața doar în weekend. Prezentatoarea TV adoră shakshuka, un fel de omletă pe care a descoperit-o, în premieră, într-un restaurant din Kiev.