Cumetrie cu prințese pentru fiica Lenuței Gheorghiță!

Interpreta i-a organizat fiicei ei, Magda, o cumetrie cu circa 100 de invitați, dintre care 20 sunt nașii fetiței și colegii de breaslă a Lenuței.

separator

Pentru marea sărbătoare, familia vedetei și-a pregătit cele mai frumoase ținute. Soțul și fiul au optat pentru același model de costum cu papion, interpreta a ales o rochie simplă, dar foarte drăguță, iar Magda, “vinovata” petrecerii, a purtat o rochiță de prințesă, accesorizată cu o coroniță.

La petrecere au fost prezenți zeci de interpreți, printre care Nelly Ciobanu, Gheorghe Țopa, Nicolae Botgros, Lidia Bejenaru, Anișoara Puică, Igor Cuciuc, Ionel Istrati și nu numai.

“Ne-am străduit să avem parte de o cumetrie tradițională, avem cei mai talentați artiști. Muzica bună e asigurată de “Orchestra Lăutarii”, dar pentru că sunt prezenți foarte mulți colegi de-ai mei, cu siguranță, vor cânta și unii din ei și va fi foarte vesel.”, a declarat Lenuța Gheorghiță pentru Unica.md.

Pe lângă distracțiile pentru maturi, au fost organizate și jocuri pentru copii.

“Sunt și vreo 30 de copii. Magda a avut atât de clovni, cât și de ursitoare și Mini cu Miki. Pentru că fetița e astăzi prințesă, am ales și decorul, și candy barul, și tortul cu prințese.”, a adăugat interpreta.

_MG_7448_MG_7449_MG_7451_MG_7454_MG_7455_MG_7456_MG_7459_MG_7461_MG_7465_MG_7466_MG_7468_MG_7471_MG_7474_MG_7475_MG_7477_MG_7479_MG_7480_MG_7482_MG_7488_MG_7490_MG_7495_MG_7497_MG_7498_MG_7500_MG_7501_MG_7503_MG_7505_MG_7506_MG_7507_MG_7509_MG_7511_MG_7512_MG_7513_MG_7514_MG_7515_MG_7517_MG_7518_MG_7520_MG_7524_MG_7526

Mama a opt copii a împlinit 39 de ani. ,,Mulțumesc, Doamne, pentru toate!”

Marina Cârnaț, faimoasa vloggeriță din Republica Moldova, și-a sărbătorit ieri ziua de naștere. Mama a opt copii a împlinit 39 de ani. Faimoasa mămică recunoaște că cea mai mare bogăție și cel mai scump cadou pe care i l-a putut oferi viața este familia ei.

,,Azi fac 39 sau 93? Atât de multe am reușit până acum! Mulțumesc, Doamne, pentru toate!”, a scris Marina Cârnaț, pe pagina sa de Instagram, alături de un filmuleț emoționant care arată o succintă călătorie a vieții sale.

Marina și Teodor Cârnaț, ambii licențiați în drept, cresc și educă 5 fete și 3 băieți. Familia este apreciată de peste 200 de mii de urmăritori pe rețelele de socializare.

sursa foto: Instagram

Denis Roabeș a izbucnit în lacrimi la „Vocea României”. Irina Rimes: „Nu l-am văzut niciodată plângând”

Denis Roabeș a izbucnit în lacrimi la „Vocea României’. Ediția de ieri seară a fost una plină de emoții, deoarece ultimele cupluri s-au duelat pentru un loc în knockout-uri. Solistul trupei de la „The Motans’ a fost surprins într-o ipostază neobișnuită, lucru sesizat și de colega sa, Irina Rimes.

În ediția de aseară a emisiunii „Vocea României” au avut loc ultimele confruntări și doar unii dintre concurenți  vor fi cu un pas mai aproape de marele trofeu. Miza a fost mare, iar participanții la show-ul talente au dat totul pe scenă pentru trece în etapa următoare a competiției.

La rândul lor, cei patru antrenori au fost surprinși într-o ipostază cu totul inedită, ediția fiind marcată de animozități și discuții în contradictoriu.

den-8-1
den-9-1

Solistul trupei de la „The Motans” a fost surprins într-o ipostază cu totul nouă. Profund impresionat de o prestație artistică, acesta a izbucnit în lacrimi, lucru care nu s-a mai întâmplat până acum. Irina Rimes, colega sa, a ținut să facă și o remarcă cu privire la acest moment.

Motivul pentru care Denis Roabeș nu a mai putut să își stăpânească lacrimile a fost reprezentația concurentelor din echipa lui.

Denis Roabeș a izbucnit în lacrimi la prestația Dianei Guia și Smaranda Marian, care au oferit în cadrul show-ului o lecție prețioasă de prietenie. Cele două concurente fac parte din echipa lui Denis.

„L-ați făcut pe Denis să plângă, iar eu nu l-am văzut niciodată pe Denis plângând’, spune Irina.

den-6-1
den-4-1

sursa

Anatolie și Gabriel Stati ar fi câștigat 506 milioane de dolari împotriva Kazahstanului. Oamenii de afaceri sunt puși sub acuzare la Luxemburg

Doi investitori moldoveni în petrol și gaze, care au câștigat o Hotărâre arbitrală de 506 milioane de dolari împotriva Kazahstanului în urmă cu aproape un deceniu, sunt puși sub acuzare la Luxemburg în legătură cu încercările lor de a executa presupusa hotărâre frauduloasă, arată documentele depuse la tribunalul federal din Texas.

Potrivit Kazahstanului, Anatolie Stati și fiul său, Gabriel Stati, sunt acuzați de fals, fraudă în instanță și spălare de bani, transmite realitatea.md.

Un act de acuzare în Luxemburg înseamnă că un judecător de instrucție consideră că există suficiente probe pentru a le demonstra vinovăția.

Țara a dezvăluit acuzațiile în cadrul procedurilor judiciare în care solicită permisiunea de citare în tribunal a lui Artur Lungu, fost director la mai multe companii ale familiei Stati, care a acționat ca director financiar, pentru informații despre care țara a spus că s-ar putea dovedi cruciale ca infractor procedurile se desfășoară.

Kazahstanul caută, de asemenea, informații pentru a fi utilizate în procedurile din Țările de Jos, unde Stati încearcă să pună în aplicare sentința, și în Belgia.

În decembrie 2017, Stati a primit o hotărâre prin corespondență prin care recunoaște hotărârea arbitrală, care a fost ulterior confirmată printr-o decizie a instanței de fond belgiană din decembrie 2019.

Cu toate acestea, ambele hotărâri s-au bazat pe o bază limitată de probe care nu includeau noi dovezi.

În noiembrie 2020, Curtea de Apel din Bruxelles a admis în totalitate cererea Kazahstanului pentru fraudă, în ciuda obiecțiilor lui Stati.

Acum, Curtea de Apel a dat dreptate Republicii Kazahstan – că Stati a participat la o schemă frauduloasă la scară largă și, ca urmare, hotărârea arbitrală nu ar trebui să fie recunoscută sau executată.

Exclusiv! Tatiana Heghea într-un pictorial regal, alături de fiica sa!
Articolul anterior
Reacţia acestei mame imediat după naşterea copilului a impresionat internauţii! Dar, ce a surprins-o pe femeie?
Articolul următor