Doliu în familia Victoriei Lungu. I-a decedat fratele

Interpreta trece prin momente cumplite. Faatele ei s-a stins din viață. Victoria Lungu a scris un mesaj pe pagina sa de facebook, în care-și cere iertare.

separator

11148982_860462584021449_1312904600_n

„Imi plânge inima ….Iartă-mă scumpul meu frate”

Atât colegii de breaslă, cât și fanii artistei îi transmit condoleanțe.

Amintim că Victoria Lungu provine dintr-o familie numeroasă, aceasta mai are o soră, Galina și trei frați, Valentin, Alexandru şi Vasile.

Video. Liderii G7 au făcut glume pe seama pozelor la bustul gol ale lui Putin. „Trebuie să ne arătăm pectoralii”

Liderii G7 au făcut glume, duminică, pe seama imaginii de bărbat dur a lui Vladimir Putin la un prânz, spunând că poate ar trebui să își dea sacourile jos – sau poate mai mult.

„Sacourile pe noi sau le dăm jos? Ne putem da jos hainele?” a întrebat Boris Johnson în timp ce se așeza la masa din pitorescul castel Elmau din Bavaria, unde cancelarul Olaf Scholz găzduia summit-ul celor șapte mari economii ale lumii. -Advertisement-

Liderii – din Marea Britanie, Canada, Franța, Germania, Italia, Japonia, Statele Unite și, de asemenea, Uniunea Europeană – au meditat la dilemă.

Premierul Canadei, Justin Trudeau, a sugerat „să așteptăm” poza oficială înainte de a se dezbrăca, dar apoi Johnson a glumit „trebuie să arătăm că suntem mai duri decât Putin” și s-a glumit în continuare pe această temă.

„Vom avea o expunere la pieptul gol la călărie”, a spus Trudeau, referindu-se la infama sesiune foto din 2009 a lui Putin în care apărea la bustul gol călare pe un cal.

„Echitația este cea mai bună”, a spus președintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, fără a se pune în discuție problema îmbrăcămintei în sine.

„Trebuie să ne arătăm pectoralii”, a mai spus Johnson.

În cele din urmă, cu sacourile pe ei, după ce pur și simplu au scos cravatele, cei șapte lideri au făcut tradiționala fotografie de familie.

sursa

Rusia introduce impozite pentru afacerile din zonele ocupate din Zaporojie: ,,Codul fiscal a fost deja creat, va fi simplu”

Autoritățile ruse de ocupație au anunțat că intenționează să introducă impozite pentru afaceri în zonele pe care le-au cucerit în regiunea Zaporojie din sudul Ucrainei, relatează agenția Interfax.

„Codul fiscal a fost deja creat. Dar pentru prima lună, adică pentru iunie, am făcut cota de impozitare zero. De la 1 iulie vom avea impozit de 5% pe venituri și 10% pentru cei care se ocupă cu orice produs accizabil – alcool, țigări. Acesta este un sistem simplificat pe care l-am adoptat prin ordinul meu”, a declarat luni Evgheni Balițki, șeful administrației provizorii instalate de ruși în zonele ocupate din Zaporojie.

El a mai precizat că inspectoratul fiscal, care include trei specialiști sosiți de la Moscova, lucrează deja și că firmele din zonă au fost „scutite” de obligația de a plăti taxe către Kiev.

Anunțul vine după ce jurnaliștii de investigație de la Meduza au publicat joia trecută o anchetă în care afirmă că Kremlinul face deja pregătiri pentru anexarea tuturor teritoriilor ucrainene ocupate ca parte a unui nou district federal al Rusiei.

Rusia se pregătește să anexeze toate teritoriile ucrainene pe care le-a ocupat

Mai multe surse apropiate de Kremlin au declarat pentru Meduza că Moscova recrutează deja „ofițeri politici” pentru zonele ocupate din regiunile Herson și Zaporojie, acestea urmând să fie anexate împreună cu autoproclamatele „republici independente” Lugansk și Donețk, ale căror lideri ar urma să fie înlăturați din funcție.

Meduza notează că Rapoport recrutează deja personal care să lucreze în administrațiile republicilor autoproclamate Lugansk și Donețk, precum și în „administrațiile civilo-militare” din zonele ocupate de ruși în Herson și Zaporojie.

Oficialii selectați de Rapoport ar urma să fie cei care vor pregăti referendumurile pentru aderarea la Rusia. Potrivit surselor Meduza, până acum s-au discutat două date pentru organizarea acestora. Prima este „la mijlocul lunii iulie, dacă situația de pe front o permite” iar a doua, „mai realistă”, pe 11 septembrie, într-o singură zi de vot, concomitent cu alegerile regionale din Rusia.

Ulrich Speck, unul dintre cei mai cunoscuți analiști germani de politică externă a prezintat vinerea trecută un scenariu cinic în care Vladimir Putin ar putea pune capăt războiului din Ucraina pentru a obține concesii din partea Occidentului.

„Noul joc al lui Putin ar putea fi să își consolideze câștigurile și apoi să accepte oferta pentru o încetare a focului. El va încerca apoi să vândă asta Berlinului și Parisului drept o concesie pentru care va dori ceva în schimb, ridicarea sancțiunilor”, a scris acesta pe contul său de Twitter.

sursa

Imagini șocante! Zeci de migranți zac fără viață pe pământ, după ce 2.000 au încercat să intre în Spania

Imagini șocante arată zeci de migranți lungiți pe pământ, înconjurați de polițiști, la un gard de la granița Marocului.

Spania Maroc migranti

Acestea au apărut după o încercare în masă de trecere într-o enclavă spaniolă, provocând moartea a 23 de persoane, potrivit Daily Mail.

Autoritățile marocane au spus că 2.000 de migranți au încercat să pătrundă vineri în Melilla, un teritoriu spaniol din Africa de Nord, care este una dintre singurele granițe terestre ale UE de pe continent.

Autoritățile au spus că unele persoane care încercau să treacă au murit zdrobite, iar altele au fost grav rănite când au căzut în timp ce încercau să escaladeze gardurile de la graniță.

Peste 100 au trecut granița, guvernul spaniol afirmând că aproximativ 140 de polițiști spanioli au fost răniți, precum și 76 de migranți.

Acum, videoclipul publicat de Asociația Marocană pentru Drepturile Omului (AMDH) arată ceea ce par a fi zeci de migranți, mulți nemișcați și aparent fără viață, îngrămădiți la punctul de control al frontierei Barrio Chino.

Omar Naji, șeful local al AMDH, a spus că numărul de morți ar fi mai mare decât cel dat de autoritățile marocane, susținând că 29 de persoane au decedat.

Prim-ministrul spaniol Pedro Sanchez a numit tentativa de a asalta granița „un atac la integritatea teritorială a țării noastre” și a dat vina pe traficanții de persoane.

sursa

,,Orășelul Sănătății” a fost amenajat în Grădina Publică „Ștefan cel Mare și Sfânt”!
Articolul anterior
7 sfaturi pentru a slăbi ușor și sănătos!
Articolul următor