Domnica Cemortan, strivită de o mașină!

O mașină a mers peste Domnica Cemortan. Aceasta a fost martorul unui furt. Ca să nu lase hoțul să plece, s-a pus în fața mașinii lui. Află, cu ce s-a terminat povestea.

separator
Domnica Cemortan, strivită de o mașină!

“Ieri seara am fost MARTOR la un FURT, a venit politia în total au fost 13 polițiști la locul faptei, hoțul baga tot ce a putut lua în mașină și vrea sa pornească mașina! Eu mă poziționez înaintea mașinii 2 metri distanță de mașină în fața și hoțul pornește mașina și a mers peste mine, a încercat sa mă calce. ( probe video )

Ce fac polițiștii prezenți acolo?

SCOT TELEFONUL PORTABIL PERSONAL ȘI FILMEAZĂ CUMHOȚUL MĂ CALCĂ CU MASINA!!!

Politia nu a făcut nimic! Si cel mai grav e ca procurorul de garda nu a vrut să se prezinte la fata locului. NU A VRUT! E VORBA POLIȚISTULUI CARE TOT IL SUNA TIMP DE 2 ORE SA VINA.

Aștept sa cadă capete de la procuratura buiucani, și de la inspectoratul de politie buiucani.

Plus de la politie un porc gras de polițist a intrat în casa cu hotul, când am venit cu Televisiunea el a disparut, iar pe la ora 23.00 a venit îmbrăcat în civil acelas porc gras și stătea după colt, 13 ofițeri de politie, 11 ore pentru a „merge la politie pentru a sigila mașina hoțului” de la 16.00 pana la 03.00 dimineață! Sau cel mai grav e că hoțul a fugit de 2 ori de la fata locului cu buzunarele pline și se întorcea cu ele goale! Si încă mai grav e că mașina a fost sigilata cu ață de cusut alba, însă restul mașinilor din parcarea din inspectorat erau sigilate cu ață groasă gri.

CONCLUZII?”

1001 de trandafiri pentru Sofia Rotaru. Asta o așteaptă în cel mai luxos apartament prezidenţial din Chişinău!
Articolul anterior
Top cele mai sexy femei din lume! Ce loc ocupă Moldova
Articolul următor
Alte articole interesante