Gabriela Antocel vrea să depășească vizualizările prezentatoarei estoniene!

Acum

separator
un an o prezentatoare estoniană a uimit internauții cu un video în care exersa o frământare de limbă foarte grea. Acest video a obținut  peste 1 milion de vizualizări pe canalul youtube. O prezentatoare de la noi și-a încercat și ea aptitudinile…și  este gata să înregistreze milionul.

52dcd412a5df0

La provocarea producătorului, prezentatoarea Gabriela Antocel a decis să demonstreaze că și ea poate.

“Producătorul mi-a arătat un video în care o domnișoară cu ușurință spune o frământare de limbă foarte dificilă.  M-a întrebat dacă și eu pot așa ceva. Am decis să demonstrez că îmi stă în puteri. M-am antrenat două săptămâni și, înainte de a prezenta știrile, o spuneam de  două ori. Secretul este să cunoști frământarea de limbă pe de rost”, menționează Gabriela pentru alllady.md.

Deși, încă nu a obținut performanța prezentatoarei estoniete, video-ul moldovencei a acumultat în jur de 830 459 vizualizări. Vezi mai jos ambele înregistrări.

sursa: alllady.md

Actorul Cătălin Lungu a vorbit despre calitățile femeii iubite

Cătălin Lungu a dezvăluit, în premieră, detalii curioase despre copilăria sa la bunici, școală, părinți, dragoste, iubită, carieră.

Cătălin Lungu și Ana Cernicova alimentează zvonurile despre logodna lor -  Stiri.md

Cătălin Lungu a fost invitat la emisiunea de pe youtube “Unu Noaptea”.

În cadrul interviului, actorul a vorbit și despre relația cu iubita sa, soprana Ana Cernicova. Cei doi și-au făcut publică relația în noaptea dintre ani, atunci când tânărul i-a oferit un inel de logodnnă iubitei sale.

Cătălin a dezvăluit care sunt calitățile care l-au atras la logodnica sa. ,,Îmi place că este empatică, e înțelegătoare, are o inteligență emoțională deosebită și feminitatea ei… Ea e cea mai feminină persoană pe care o cunosc”.

Tânărul a fost întrebat și dacă își dorește copii. Acesta a fost sincer și a mărturisit că deocamdată nu este pregătit pentru o asemenea etapă în viața sa.

“De ce nu vreau copii? Argumentul cel mai puternic mi se pare: de ce aș face un copil? Mi se pare un contra-argument senzațional. E multă responsabilitate în spate. De ce aș face un copil? Eu nu mă pot lăsa influențat de o societate care gândește așa. Dacă v-aș asculta pe voi, aș fi nebun, masochist, nu pot să vă ascult când la voi argumentul este: da ce ai să lași în urma ta? Nu, nu găsesc niciun argument pentru care l-aș face”, a menționat Cătălin. Interviul integral poate fi urmărit mai jos:

Mai mulți tineri au plantat o alee de sakura, salcâmi și salcii într-un parc din Capitală

În Parcul La Izvor din Capitală s-a lucrat intens astăzi. Mai mulți tineri au plantat copaci.

Alee de sakura, salcâmi și salcii, plantată în Parcul La Izvor

Tinerii au plantat copaci de sakura, salcâmi și salcii, alături de primarul Ion Ceban.

„Împreună cu tinerii am plantat astăzi – Aleea Tinerilor în Parcul „La Izvor”.

Este un eveniment care se înscrie în șirul acțiunilor dedicate Anului Tineretului, declarat de Primăria Chișinău. 

Pe alee au fost sădiți copaci de sakura și tot astăzi în Parcul „La Izvor” au mai fost plantați salcâmi și salcii.

În anul dedicat Tinerilor avem planificate foarte multe și diverse activități.

Astăzi în tot oraşul sunt organizate acţiuni de plantare a arborilor şi arbuştilor, dar şi de salubrizare a spaţiilor verzi.

Doar în ultimii doi ani în spaţiile verzi, în curţi şi pe străzile principale din oraş au fost sădiţi circa 200 de mii de copaci. 

Amintesc că Parcul „La Izvor” a devenit în ultimii trei ani zona cu cea mai dezvoltată infrastructură sportivă”, a declarat Ceban.

Alee de sakura, salcâmi și salcii, plantată în Parcul La Izvor
Alee de sakura, salcâmi și salcii, plantată în Parcul La Izvor
Alee de sakura, salcâmi și salcii, plantată în Parcul La Izvor
Alee de sakura, salcâmi și salcii, plantată în Parcul La Izvor

Europarlamentarul român Corina Crețu a devenit cetățean al Republicii Moldova

Europarlamentarul român, Corina Crețu, a primit aviz pozitiv privind dobândirea cetățeniei Republicii Moldova și urmează să i se elibereze acte de identitate ca cetățean al țării noastre.

Europarlamentarul Corina Crețu a devenit cetățean al Republicii Moldova

În anunțul pe care l-a făcut pe pagina sa de Facebook, eurodeputatul spune că avizul a venit exact în ziua în care Parlamentul Republicii Moldova a votat revenirea la limba română ca limba oficială a statului, transmite moldova1.md.

Corina Crețu mai susține că a fost și va rămâne convinsă de destinul european al Republicii Moldova, iar faptul că a devenit cetățean al țării noastre este pentru ea un semn de solidaritate cu toți locuitorii din stânga Prutului, în aceste momente dramatice pe care le traversează, dar și un omagiu adus refugiaților ucraineni, care fug din calea războiului declanșat de Rusia în țara lor.

Soțul Janei Friske a confirmat că interpreta e grav bolnavă!
Articolul anterior
Ketchup-ul are puține roșii și multe chimicale
Articolul următor