Iulian Țurcanu reușește să se implice activ în două proiecte consecutiv: “Puterea dansului” și “Uite cine dansează”!

Iulian Țurcanu este o persoană recunoscută printre dansatorii și coregrafii din Republica Moldova. De-a lungul carierei sale, a reușit să acumuleze experiență și cunoștințe în multiple proiecte, precum “ТАНЦУЮТ ВСЕ” sezonul 5 din Ucraina, în anul 2013, unde a intrat în top 20; a fost invitat în baletul “Dansez pentru tine” sezonul 9, iar acum participă în proiectul “Uite cine Dansează” din România.

separator

IMG_5330

Pe lângă aceste proiecte, Iulian reușea să fie activ și pe scena autohtonă, la evenimente de talie națională ca “Eurovision”, “Șlagărul anului”, “Potcoava de aur”, “Firicel de busuioc”, “Moldstar”, “Fabrica de staruri”, “Puterea dansului” și multe altele. Dragostea față de dans a fost cultivată de-a lungul anilor, însă, baza a fost dansurile sportive, campionatele mondiale și mulți ani de muncă asiduă.

În anul 2013, după o experiență bogată în domeniul dansului, Iulian și-a fondat propriul centru de dans “Black&White Dance Center”, care de fapt a și devenit gazda proiectului “Puterea dansului” în toate cele 3 sezoane și o a doua casă pentru toți participanții acestui proiect.

În acest sezon “Puterea dansului” unde pentru premiul mare se duce o luptă crâncenă între cei mai puternici participanți ale celor 3 sezoane, Iulian iarăși s-a aventurat și participă în calitate de partener general și coregraf pentru unii participanți: Nata Gorgos, Maxim Zavidia, Katy Rain, Diana Grigor, Diana Brescan.

IMG_5112

Ce lucruri li se par neatrăgătoare bărbaților?!
Articolul anterior
Brandul „Anette” a ajuns la Fashion Philosofy
Articolul următor
Alte articole interesante