Lidia Isac a cucerit francezii la un show de talente!

Interpreta din Moldova a vrut să cucerească publicul la show-ul „Vocea Franţei” și i-a reușit de minune. Vocea ei a răsunat pe scena show-ului televizat „Vocea Franţei”. A cântat o piesă într-o franceză perfectă şi a reuşit să întoarcă un scaun, relatează Moldova 1.

separator

big-lidia-isac-a-avut-o-presta-tie-spectaculoasa-la-show-ul-vocea-frantei

Înainte de a-şi revărsa emoţiile şi talentul în evoluţia live, Lidia a vorbit cu jurnaliştii francezi cărora le-a povestit câteva detalii despre începuturile sale artistice.

„La prima mea evoluţie scenică am interpretat o piesă din repertoriul renumitei Edith Piaf. Asemănarea era atât de puternică încât toţi m-au numit mica Edith Piaf. Limba franceză este foarte senzuală şi o pot compara cu dragostea”, a spus interpreta.

Susţinătorii Lidiei au fost câţiva prieteni, printre care şi producătorul ei, Serghei Orlov. Lidia a urcat pe scenă sigură pe forţa talentului, iar vocea ei puternică a vibrat la unison cu inima publicului, dar mai ales cu cea a unui jurat.

Deşi nu a întors toate scaunele, Lidia a primit doar laude. Interpreta a fost lăudată nu numai pentru prestaţia scenică, dar şi pentru franceza excelentă.

Tânăra moldoveancă va continua evoluţia în concurs în echipa cunoscutului interpret francez, Florent Pagny. Lidia Isac a reprezentat ţara noastră în cadrul ediţiei din anul trecut a concursului Eurovision Song Contest.

Idee ingenioasă de a crește puterea semnalului WiFi
Articolul anterior
De ziua sa, fiica lui Timati a sărbătorit alături de părinți
Articolul următor
Alte articole interesante