Moldova va fi reprezentată de ucrainean! Primele reacţii

Eduard Romanyuta va pleca în Austria pentru a ne reprezenta ţara la Eurovision Song Contest 2015. Chiar dacă Valeria Paşa a luat punctajul maxim din partea juriului, ucraineanul a fost favoritul publicului. astfel, a devenit învingător!

separator

Nu a contat faptul că zilele trecute ucraineanul a fost învinuit de plagiat. Potrivit unor compozitori de la noi, piesa “I want your love” este copiată de la Mariah Carey.

Iată care sunt primele reacţii:

Nicu Ţărnă: „Chiar daca la Eurovision vom fi „ukraineni”, ce nu ma deranjeaza, sincer, deloc, piesa mea preferata ramane „Maricica”-DOREDOS! Bravo Pasha Parfeni, Yuliana Scutaru. Aveti toata sustinerea! Piesa e HIT!”

Alla Donţu, producătorul Darei: „Ştiu că în acest an Ucraina nu va participa la Eurovision din motive lesne de înţeles, stiu că ucrainenii vor vota. Nu e corect să-l poziţionăm ca interpret care nu este din Moldova. Este un aspect bun că suntem deschişi pentru oameni din afară. E bine că artiştii noştri s-au unit la greu, ar fi mai bine să o facă la bine. Noi am fost solidari cu ţara vecină, de aceea i-am dat un vot lui Eduard.”

Adrian Ursu: „Moldova face cadou Ucrainei participarea la Eurovision! Răsplătim regimul liberalizat de vize sau îi susținem pe ucraineni măcar prin acest gest? Cert e că avem la ce ne sustrage atenția pentru o săptămînă de la problemele noastre. Indiferent de părerea subiectivă a fiecăruia dintre noi, a celor ce vor comenta pozitiv sau negativ, să-i urăm succes și să ne reprezinte bine la Eurovision 2015!”

Igor Dinga, producător Zdob şi Zdub: „Eurovision: traditie, ospitalitate, mister. Nu am nimic impotriva ucraineanului, dar cum am ajuns sa nu mai valorificam artistii nostri, care si asa sunt putini? …”

Lili Lozan: „…o fi el străin, dar sunt sigura ca va obține un loc bun pentru Moldova”

Samir Loghin: „Dacă nu poţi câştiga Eurovisionul în ţara ta, vino în Moldova. La noi e mai ieftin… yaaahoooo:)))”

Cezara: „ehh ce sa va spun…fara comentarii,  probabil nu am avut piese bune,da?:)))))))))))))))))))))))))felicitari!!!dragi moldoveni!!!”

Brio Sonores, Tania Cergă și Adrian Ursu au cântat pentru copiii bolnavi de cancer!
Articolul anterior
Participanţii au boicotat after-show-ul Eurovision.
Articolul următor
Alte articole interesante