Zilele trecute, Nata Albot a adunat moldovencele, pentru a doua oară, la o clacă. Acestea și-au adus aminte de casă, au mâncat plăcințele și au făcut conserve împreună.
„Vreau să vă împărtășesc plăcerea trăită ieri la atelierul nostru de conserve de la Montreal. Este o idee pe care am propus-o la gospodinele noastre încă anul trecut. A fost prima ediție atunci și ne-am convins că ideea merită continuată. Anul acesta ne-am adunat 15 gospodine și….gospodari.Atmosfera a fost bestială și fiecare din noi a făcut așa ca asta să se întâmple. Cineva cu o plăcintă caldă, altcineva cu un vin de arțar, cineva cu o vorbă de duh, altcineva cu o glumă sau muzică aleasă, fiecare a contribuit la reușita atelierului nostru de conserve.
Am gătit ghiveci de legume, adjika după rețeta din cartea mea, gogoșari marinați și am conservat mult dor de casă.
Recomand tuturor o asemenea clacă. Nu aveți idee ce frumos unește oamenii.#eatlikemoldovans”, a scris Nata Albot pe pagina de facebook, Moldova Din Bucătăria Mamei Mele.