Natalia Gordienko este șantajată și amenințată!

Natalia este unica interpret

separator
ă de la noi care a cântat la concertul din 6 septembrie. Aseară, a apărut o postare dubioasă, cică, din partea ei, în care scria: Am cîntat azi la concertul Unite. Știu că mulți dintre voi mă vor numi: „curvă”, dar asta e adevărul, nu mă implic în politică.”

11059673_824452077610084_5366477149639981449_n

Astăzi, interpreta a clarificat situația pe pagina ei de facebook. Iată ce mesaj le-a scris internauților:

“Dragii mei,

Intentionam azi sa scriu cateva cuvinte despre concertul de aseara, insa pana sa scriu a aparut o postare falsa pe twitter, probabil din partea celor care m-au santajat si amenintat ieri in diferite forme. Din pacate unii jurnalisti au preluat informatia falsa fara sa o verifice cu mine.

Am acceptat sa cant in aseara si voi accepta de cate ori voi fi invitata si nu vor exista motive serioase sa refuz. Cei care m-au presat si santajat ieri sa renunt, nu au facut decat sa-mi arate ce intentii reale au. Nu am vrut sa fac jocul nimanui, a celor care ma sunau sa-mi spuna sa nu cant pentru ca vor fi bombe sub scena sau a celor care imi spuneau ca voi fi huiduita si murdarita in presa, asa cum le-au spus si colegilor mei artisti din Romania. Eu cant pentru oameni, indiferent de convingerile lor, eu cred in muzica si in starile pozitive pe care ea le creaza, nu ma intereseaza politica voastra murdara si razboaiele voastre. Eu CANT si punct!

In acelasi timp, respect dreptul oamenilor sa protesteze liber daca sunt nemultumiti. Sunt multe lucruri care nu-mi plac nici mie in tara, dar o iubesc. Trebuie sa ne exprimam pasnic nemultumirile cand le avem, dar fara a obliga pe altii sa faca ce vrem noi. Asta inseamna libertate. Urasc sa fiu santajata asa cum au facut unii ieri, urasc sa mi se impuna decizii, de aceea am ales sa fac ce stiu eu mai bine, sa cant si sa bucur oamenii.

Incetati sa mai invrajbiti oamenii, incetati sa-i mai manipulati, voi cei din toate taberele politice sau de altfel, nu mai amestecati artistii si oamenii in razboaiele voastre. Sunt ale voastre, nu ale noastre.

Mai mult, ca sa fie si mai clara decizia mea, banii incasati pentru acest concert ii voi dona unor oameni copii nevoiasi si voi face public acest moment. Este raspunsul meu la mitocania celor care m-au santajat si presat zilele acestea.

Poate am fost cam emotionala in mesajul meu, dar mi se pare inadmisibil sa fiu amenintata si santajata asa cum am fost ieri, murdarita de un post de televiziune cu care am avut o relatie buna, doar pentru ca nu am acceptat santajul unora.

Va multumesc pentru intelegere si va iubesc si va admir pe toti, fanii mei!

Restul, e politica si mizerie, e lumea lor, nu lumea noastra.”

A pățit-o! Ce i s-a întâmplat stilistului care critică vedetele!
Articolul anterior
Cornelia Ștefăneț, Natalia Cheptene și nu doar, din nou, mirese!
Articolul următor
Alte articole interesante