Ora de Ras într-un show de râs public, la Palatul Național

Deși în acest an au ales să se întâlnească cu fanii într-o sală mult mai mare, și anume, Palatul Național Nicolae Sulac, biletele s-au vândut ca pânea caldă în timp de o săptămână.

separator
IMG_8253

Nici chiar prețul, destul de scump pentru buzunarul moldovenilor, între 350 şi 400 lei, nu i-a speriat pe adevărații fanii să se lipsească de o porţie de râs cu meșterii Constantin Cheianu și Anatol Durbală.

Au optat pentru un décor simplu, fiind de părerea că energia și replicile sunt cele care contează. Și credeți-ne, zâmbetul nu a lipsit nimănui, semn că miile de spectatori s-au distrat de minune. La primul Congres al Partidului “Ora de Ras” au participat peste 70 de membri și delegați din partea organizațiilor teritoriale ale partidului.

IMG_8227 IMG_8236 IMG_8244

Congresul a luat la “ras” situația social-politică din țară sub forma unui show LIVE, plin de satiră și umor, condimentat cu piesele formației Tharmis.

IMG_8248 IMG_8255 IMG_8256

Cei care nu au putut fi prezenți la Congres, vor avea ocazia să vizioneze show-ul aniversar duminică, pe data de 16 martie, orele 21.15, postul Jurnal TV!

IMG_8264 POR Autograph1

Orchestra de Muzică Populară „Folclor”, condusă de maestrul Petre Neamțu, a sărbătorit aniversarea a 55 de ani de la fondare

Orchestra de Muzică Populară „Folclor”, condusă de maestrul Petre Neamțu, a sărbătorit aniversarea a 55 de ani de la fondare.

Cu această ocazie, în data de 2 martie, la Palatul Republicii, a avut loc un concert festiv cu participarea soliștilor orchestrei, a celor care au activat cândva în acest faimos colectiv și desigur invitații speciali din România – Alina Mavrodin Vasiliu și Pugna Alexandru.

În numele Primarului General, Ion Ceban, cu un mesaj de felicitare a venit viceprimarul capitalei, Angela Cutasevici, care a urat orchestrei mulți ani rodnici și inspirați în continuare, public devotat care să aprecieze talentul soliștilor și instrumentiștilor, dar și multă sănătate pentru a crea în continuare.

În semn de înaltă apreciere, viceprimarul municipiului a înmânat orchestrei o diplomă de gratitudine din partea Primăriei Chișinău, pentru anii rodnici de activitate și promovarea tradițiilor neamului nostru, transmite www.alerta.md.


Orchestra de Muzică Populară „Folclor”, a fost fondat în anul 1968 cu scopul de a păstra şi a propaga folclorul moldovenesc – tezaurul culturii naţionale.
Pe parcursul deceniilor această orchestră şi-a ocupat locul bine meritat în şirul colectivelor de frunte ale Republicii Moldova, realizând un număr impunător de înregistrări audio şi video, care au îmbogăţit considerabil fondurile radioului şi ale televiziunii moldoveneşti.

Orchestra „Folclor” se deosebeşte printr-un colorit special, prin stilul inedit, autentic al interpretării instrumentale. Este remarcabil faptul că orchestra „Folclor” contribuie la susţinerea şi promovarea tinerilor talentaţi. Mulţi solişti – vocali și instrumentişti, care şi-au început cariera artistică cu acest colectiv, au devenit ulterior laureaţi ai prestigioaselor concursuri şi festivaluri naţionale şi internaţionale.

Orchestra de Muzică Populară „Folclor” este formată din muzicieni profesionişti care, prin măiestria lor, au cucerit publicul din Moldova şi de peste hotarele ei, evoluând în România, Ucraina, Rusia, Belarus, Austria, Germania, India, Nepal, SUA etc. Prin urmare, este semnificativ faptul că majoritatea artiştilor colectivului au fost dinstinşi cu înalte titluri onorifice.

Moldoveanul Andrei Cobeț a câștigat Supercupa Belarusului

Internaționalul moldovean, Andrei Cobeț, a devenit ieri, 2 martie, câștigător al Supercupei Belarusului. Echipa la care s-a transferat recent, Torpedo BelAZ Jodino a învins la lovituri de departajare campioana Dinamo Minsk cu 4-3 și și-a adjudecat în premieră trofeul, informează Federația Moldovenească de Fotbal.

Potrivit FMF, scorul a rămas alb, 0-0, până la finalul celor 120 de minute de joc. Atacantul nostru a intrat pe teren în minutul 64, dar nu s-a aflat printre executanții loviturilor de departajare.

Andrei Cobeț a semnat cu formația Torpedo BelAZ Jodino pe 13 ianuarie 2024. Formația din Jodino s-a clasat pe locul 3 în campionatul din Belarus în sezonul încheiat la sfârșitul anului 2023. Atacantul nostru s-a transferat de la o altă formație belarusă, Slavia Mozîr pentru care a evoluat în ultimii 2 ani. Cobeț a făcut parte din lotul Moldovei la ultimele 2 meciuri din preliminariile pentru EURO 2024, însă nu a jucat niciun minut. Andrei Cobeț are 27 de ani și 2 meciuri pentru Naționala Moldovei. 

Bloggerița Katy Black, mamă a patru băieți, împlinește astăzi 25 de ani: „Am primit de la viață mai multe decât am cerut”

Bloggerița Katy Black este astăzi sărbătorită, mama a patru băieți împlinește 25 de ani. De ziua ei, bloggerița este activă pe pagina sa de Instagram, unde împărtășește cu urmăritorii săi cele mai frumoase momente din această zi.

Katy a publicat un video în care apare cu tortul de sărbătoare pe care se află lumânări care schimbă cifra ,,24” în ,,25”.

„Astăzi este despre mine + un an. Am primit de la viață mai multe decât am cerut, ce poate fi mai frumos și mai împlinit decât o viață așa cum nu ți-ai fi imaginat”, a scris Katy Black.

Katy Black se poate considera o norocoasă, deoarece a primit numeroase cadouri de la prieteni, inclusiv toată atenția și afecțiunea din partea acestora.

Bloggerița a publicat o poză rară cu tatăl ei, alături de care a scris: ,,Un mare mulțumesc că mi-ai arătat toată viața ce înseamnă bărbat adevărat și iubitor”.

În luna ianuarie 2024, Katy Black și soțul său Cristian Cebotari au devenit părinți pentru a 4-a oară.

Katy și Cristian Cebotari educă împreună patru copii: Eugen, Simon, Luca și Matei.

Dezastru! Rita Ora, în pijamale şi papuci de plastic pe stradă!
Articolul anterior
Lovitură dură peste burta lui Adrian Ursu!
Articolul următor