Reacția trupei Carla’s Dreams după scandalul provocat de presa din Rusia

De câteva zile, nu există subiect mai fierbinte decât cine sunt, de fapt, băieții de la Carla’s Dreams. Toți s-au aprins după ce jurnaliștii din Rusia i-a urmărit pe membrii trupei și susțin că i-au deconspirat. Chiar dacă fanii sunt de părere că rușii au procedat josnic, Carla’s Dreams au venit cu o reacție cât se poate de civilizată și pozitivă. Aceștia le-au și mulțumit celor din Rusia pentru primirea călduroasă.

separator

14264803_1170603866336199_6493980078310060008_n

„În legătură cu numeroasele întrebări despre faptul că „noi ne-am supărat pe cineva în Rusia”:
Nu este adevărat.
Chiar ne-a plăcut Moscova, Rusia şi toţi oamenii cu care am avut norocul să vorbim!
Încă o dată vă mulţumesc pentru primirea călduroasă!

În ceea ce privește „expertiza fizionomiei online” (sic!) și alte ” activități operative „, asta, desigur, nu a putut să nu ne amuze și pe noi. ))))

Nu vedem sensul să comentăm acest lucru, pentru că, după cum am subliniat în mod repetat – misiunea noastră este alta: să facem muzica care ne place și care ar putea să vă placă și vouă. Asta-i tot. Fără „combinaţii şi observaţii externe”.

Vă îmbrățișăm!
Tu eşti Carla’s Dreams!”

Video. Pasha Parfeni a pubicat momente inedite din culisele Eurovision 2023

S-au pregătit minuțios și au făcut senzație în semifinala Eurovision! Interpretul Pasha Parfeni a publicat un video din culisele show-ului, în care se observă cum s-au îmbrăcat pentru concurs, cum au repetat întreaga coreografie, dar și cum au primit vestea că Moldova a ajuns în finala de pe 13 mai.

Eurovision Song Contest 2023 // Pasha Parfeni cu piesa „Soarele și Luna”  s-a calificat în Finala concursului

„Astăzi vrem să ne trăim pe deplin momentul. Putem? De asemenea, momentele din spatele scenei sunt foarte prețioase pentru noi! Vă mulțumim că ne-ați făcut să simțim că toate eforturile noastre nu au fost în zadar! Hai Moldova! Hai să rupem și marea finală!”, a scris Pasha, pe Instagram.

Vezi video aici

O cunoscută prezentatoare de la noi a fost cerută în căsătorie

Prezentatoarea TV Ilinca Avram s-a logodit cu alesul inimii sale. Vedeta de televiziune a primit în dar inelul mult așteptat și i-a mulțumit iubitului ei pentru că ,,știe să îi facă viața mai colorată”.

mamaplus

“And I said YES!

Corneliu Maftuleac îți mulțumesc pentru că îmi faci viața mai colorată și mai plină de aventuri. Ești omul care nu știe să spună nu, mai ales mie. 😄

Te iubesc și abia aștept nunta noastră sub un cer cu stele. ❤️✨”

mamaplus

O fetiță pianistă din Moldova a câștigat primul loc la un concurs organizat de Marea Britanie

Eleva în vârstă de 10 ani a unei școli de muzică din Găgăuzia, Maria Ianul, a ocupat primul loc la Concursul-Festival Internațional Online din Marea Britanie Golden Time Talent/Sezonul 45. Acest lucru a fost raportat de portalul Nokta, care transmite că organizatorii competiției au invitat-o deja pe câștigătoare să participe la un concert de gală la Londra.

Eleva Școlii de Muzică din Cișmikioi a trimis 2 filmulețr video la concurs.

Cu unul dintre acestea, „Mișcarea perpetuă” de Mehrozh Mukhtorov, Marial a câștigat primul loc. Pentru o altă lucrare, ,,Sonetul”, a compozitorului Eugen Doga, Maria a fost premiată cu locul doi.

Publicul a apreciat și interpretarea pianistei din Moldova – aceasta a ocupat locul trei în bătălia LIKE a competiției, depășind peste 150 de participanți în simpatia publicului.

De remarcat că, în februarie, pentru aceeași lucrare a lui Mehrozh Mukhtorov „Mișcarea perpetuă”, Maria Ianul a ocupat locul 1 la Concursul Internațional de arte din România.

Dana Ciobanu are un nou iubit
Articolul anterior
Intoxicaţie în masă la o nuntă din Teleneşti! Mireasa a ajuns la spital
Articolul următor