Riscă să facă pușcărie pentru că a vrut să decoreze scările dintr-un parc din Capitală!

Adrian Pleșca, alături de câțiva tineri, au renovat scările din parcul „Valea Trandafirilor” și și-au dorit să le decoreze cu ornamente tradiționale. Activistul a primit azi dimineață un apel telefonic prin care a fost anunțat că va fi dat în judecată pentru huliganism. Tânărul riscă 6 ani de închisoare dacă va fi găsit vinovat, potrivit Agora.

separator
inca-nu-dat-in-judecata-pentru-huliganism-risca-6-ani-de-inchisoare-pentru-ca-a-vrut-sa-faca-orasul-mai-frumos-13327

„Astăzi de dimineață am fost telefonați de careva persoane din Procuratura mun. Chișinău care ne-au anunțat că o persoană pe nume Alexei Dimitrov a scris un demers împotriva noastră. Anume acel activist care a intervenit în procesul de pictare a scării. Proiectul „Orașul Meu” a fost acuzat de huliganism, samavolnicie și vandalism ceea ce înseamnă aproximativ 6 ani de închisoare conform Codului Penal. Domnul în cauză a lansat mai multe acuzații în ultimul timp la integritatea proiectului Orașul Meu și a înjurat toate persoanele care aveau o părere diferită de cea a lui lansând mai multe provocări în adresa membrilor echipei proiectului și a persoanelor care susțin activitatea noastră”, menționează Adrian Pleșca.

În viitorul apropiat, acesta urmează să fie contactat oficial de Procuratură pentru a da explicații. Tânărul a declarat este pregătit de acest lucru având toate documentele pentru proiect în regulă. „Avem avizarea arhitectului-șef, a preturii Botanica cât și a Spațiilor Verzi.”, adaugă tinerii.

fundal

„Mie îmi pare rău că în Moldova dacă vrei să furi miliarde, devii primar de orașe, dar, dacă faci proiecte pentru comunitatea ta, ești fugărit prin judecăți. Noi continuăm lupta și nu ne dăm bătuți pentru că știm că avem în spatele nostru o societate întreagă care ne susține”, a mai spus tânărul.

Acest tutorial ascunde o poveste dramatică!
Articolul anterior
A slăbit 30 de kilograme și acum inspiră alte femei să facă mișcare. Povestea de succes a unei casnice din RM
Articolul următor
Alte articole interesante