“Valand Magazine” a organizat un fashion show de excepție. Iată cum a fost la eveniment!

În acest weekend, Centrul de Expoziții MoldExpo a fost gazda unui fashion-show de zile mari, organizat de revista Valand, care a împlinit 2 ani de activitate. Cei mai cunoscuți interpreți au fost prezenți la acest eveniment. Oaspeții au avut posibilitatea să admire cele mai noi colecții ale designerilor autohtoni.

separator

Colecțiile toamnă-iarnă, elaborate din stofe de lux, au strălucit pe podiumul MolExpo. Hainele au fost îmbrăcate de cele mai cunoscute vedete de la noi, precum Kătălina Rusu, Samir Loghin, Maxim Zavidia și Irina Macari.

Deschiderea Fashion Show-ului a fost marcată de îngerii din studioul foto și de machiaj profesional, Daniela Danilova & Natalia Michkani, care au purtat aripi și au defilat în ținute divine, ce alcătuiau în ansamblu un chip angelic.

15045811_1239309646130630_1179215018_n

Magazinului de brand Bulgara 56 a prezentat o colecție ce cuprinde mai multe piese vestimentare marca Valentino, Armani, Louis Vuitton.

Și boutique-ul ELITE și-a prezentat rochiile de seară exclusive și ținutele casual, elegante și sport, semnate de renumite branduri internaționale.

14972067_1239309486130646_227294659_n

La fel, în ochii publicului a luat naștere brandul Marlinne by Marina Papanaga, în frunte cu un designer tânăr și talentat.

Iar colecția finală, cea care a fost creată pe ultima sută de metri, este a designerului Elena Rîbina. Aceasta  a reușit să integreze în fiecare capsulă simplitatea și originalitatea, îmbinate cu șarmul și eleganța femeii pe care o reprezintă.

14914845_1239313986130196_1569980091_n

Spectatorii au avut parte de un show cu adevărat unic datorită prezentatoarei Valentina Andronic, care este și fondatoarea revistei glossy “VALAND Magazine”.

15045745_1239308949464033_104497933_n

Video! Moldoveanca Valeria Marcu, calificată în etapa următoare a show-ului ,,Vocea României”. L-a impresionat pe mentorul său, Tudor Chirilă

Prima confruntare din echipa lui Tudor Chirilă a avut loc între Delia Racu, Valeria Marcu și Ruxandra Istrate. Iată cine a mers în etapa următoare!

Vocea României: Moldoveanca Valeria Marcu a trecut în etapa următoare

„La Valeria am avut o demonstrație de forță. E foarte multă forță acolo și îmi pare rău că te-am pierdut”, a spus Irina Rimes, transmite protv.ro.

Smiley este de părere că Delia și Valeria au stofă de finaliste, însă cea care o intrigă cel mai tare este Ruxandra.

„Niciunul dintre momentele voastre nu a fost de uitat”, a spus Theo.

Tudor Chirilă a ales să meargă în etapa următoare alături de Valeria Marcu:

„Recunosc că mă inspiră la momentul ăsta mai mult Valeria și o să merg cu Valeria”, a spus Tudor Chirilă.

Drama trăită de Surorile Osoianu. Momentul care le-a schimbat complet viața: ”A murit cu ochii la poza noastră”

Surorile Osoianu au fost pasionate de muzică încă de la o vârstă fragedă, iar mai apoi și-au văzut visul devenit realitate.

Surorile Osoianu. Cine sunt, de fapt. Ce au facut pentru PlayStation

Surorile Osoianu, marcate de moartea mamei lor

Viața lor nu a fost una atât de ușoară pe cât pare de la depărtare. Acestea au fost invitate la podcastul prezentatorului român Mihai Morar, „Fain & simplu”, unde au vorbit despre momentul care le-a marcat complet viața.

De asemenea, printre altele, acestea au adus în discuție și ascensiunea lor muzicală.

Cel mai dureros eveniment din viața Surorilor Osoianu a fost moartea mamei lor, care până în ultima clipă s-a uitat spre o fotografie cu ele.

Toate surorile plângeau, iar martor la eveniment a fost și fratele lor, pentru care momentul a fost unul cu mult mai marcant.

”Mi-aduc aminte momentul ăsta. Ea a privit mult fotografia aceea. Noi eram toate în alb, în broboadele astea albe.

Și ochii ei au țintit înspre fotografia aia. A murit cu ochii la poza noastră”, a povestit una dintre surori.

Pentru că fratele lor era cu mult mai mic, acestea au fost nevoite să se ocupe cum au știut mai bine de el. Norocul lor a fost că acesta a crescut deja într-un mediu cât se poate de frumos.

Părinții Surorilor Osoianu nu s-au certat niciodată, iar în ciuda perioadei dificile în care au crescut, acestea nu au avut niciodată interdicții sau reguli de respectat.

Surorile Osoianu s-au ocupat de creșterea fratelui lor, Alexandru

Același lucru este valabil și în cazul lui Alexandru, fratele cel mic al acestora. Odată ce mama lor s-a stins din viață, surorile s-au ocupat de el.

Chiar și femeia le-a spus înainte să moară că vor avea această responsabilitate.

”Ne-a spus înainte să moară: Nu imi pare rău că plec eu, dar imi pare rău ce vă las vouă”, au mai dezvăluit surorile.

Deși fratele lor avea tot viitorul în față, boala de care suferea l-a împiedicat să facă ceea ce și-a dorit.

Alexandru a terminat studiile la Facultatea de Drept, însă o boală gravă l-a măcinat și a început să se agraveze, drept urmare, acesta nu a putut să profeseze în domeniu niciodată.

Acum, Surorile Osoianu i-au cumpărat acestuia o casă la curte și îl vizitează des. Deși Alexandru are probleme cu vederea și aude destul de greu, mai mereu le așteaptă cu drag să îi povestească ultimele întâmplări, au mai povestit acestea.

Surorile Osoianu - Trece-un nouraș pe sus - YouTube

Podcastul realizat de prezentatorul român Mihai Morar a fost difuzat pe 1 Decembrie de Ziua Națională a României. Video-ul integral poate fi urmărit mai jos:

sursa

Nicolae Botgros, dirijorul orchestrei „Lăutarii”, premiat de Ziua Națională a României

Maestrul Nicolae Botgros, dirijorul Orchestrei „Lăutarii” din Chişinău, a primit joi, de Ziua Națională, o diplomă de excelență pentru cei peste 50 de ani în slujba cântecului popular românesc, aceasta fiindu-i oferită de președintele Consiliului Județan (CJ) Sibiu, Daniela Cîmpean.

Dirijorul orchestrei „Lăutarii” din Chișinău, premiat de Ziua Națională a României

Momentul înmânării diplomei a avut loc în timpul spectacolului de folclor „Noi suntem români!”, organizat de cei de la „Junii Sibiului” și coregrafa Silvia Macrea, la Sala Transilvania, transmite Agerpres.

„Este o zi specială pentru toţi cei care simt românește, pentru toţi cei a căror inimă bate pentru România. În această zi specială, nu putem să nu ne gândim la oameni care sunt cu totul şi cu totul speciali. Unul dintre aceştia este maestrul Nicolae Botgros. Pentru multe motive, dar special pentru că prin cântecul său şi al orchestrei pe care o conduce leagă român cu român, de pe o parte şi alta a Prutului şi nu numai. (…) Nicolae Botgros, un om special, un profesionist desăvârşit merită recunoaşterea noastră. Şi în această zi de 1 Decembrie, vă arătăm respectul nostru”, a declarat Daniela Cîmpean la înmânarea diplomei.

Preşedintele CJ Sibiu a amintit faptul că Nicolae Botgros va împlini în ianuarie 70 de ani, din care 53 sunt în slujba cântecului popular românesc.

„De aceea, maestre, Consiliul Judeţean Sibiu şi Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale „Cindrelul – Junii Sibiului” vă acordă această diplomă de excelenţă, în semn de apreciere pentru impresionanta activitate de peste cinci decenii în slujba culturii române, a unirii tuturor românilor prin cântec şi pentru preţuirea arătată judeţului Sibiu, prin numeroasele colaborări cu Ansamblul Folcloric Profesionist „Cindrelul – Junii Sibiului”. Pentru că, dragii mei, în ianuarie Nicolae Botgros împlineşte 70 de ani, dintre aceştia, 53 de ani au fost în slujba cântecului popular românesc. Merită toate aplauzele noastre şi toată preţuirea noastră!„, a mai spus Daniela Cîmpean.

Nicolae Botgros a mulţumit celor de la Sibiu şi şi-a reafirmat dragostea faţă de toţi românii, atât cei din România, cât şi cei din Republica Moldova şi din diaspora.

„Dragi prieteni, mulţumesc din suflet Consiliului Judeţean Sibiu şi mulţumesc oamenilor care ne invită întotdeauna, doamna Silvia Macrea, Ansamblul Folcloric „Cindrelul – Junii Sibiului” (…) venim pentru că sunteţi cei care ne iubiţi pe noi şi suntem cei care vă iubim pe dumneavoastră. Suntem cei care purtăm în sufletul nostru inima cea românească şi o purtăm mereu, peste tot. Vă iubim, vă iubim, vă iubim„, a spus Nicolae Botgros

O lume a deserturilor în miniatură! Creaţiile fabuloase ale unui bucătar italian
Articolul anterior
De poveste! Imagini video de la nunta Xeniei Deli
Articolul următor