A întors toate scaunele la „Vocea Olandei”

Un concurent a

separator
întors scaunele juraților „Vocea Olandei”  în doar câteva secunde.

Mitchell Brunings a cântat melodia „Redemption Song”, a lui Bob Marley, iar jurații au rămas uluiți de vocea concurentului. Mai mult, talentul lui Brunings i-a adus milioane de vizualizări pe Youtube în doar câteva zile.

http://www.youtube.com/watch?v=DQ1Oz6K4rOI#t=41

Singurii nanopleți din lume au sărbătorit aniversarea de doi ani, pentru prima oară, toți, acasă

Nouă frățiori și surori și-au sărbătorit ziua de naștere, pentru prima dată acasă, în Mali.

Singurii nanopleți din lume au sărbătorit aniversarea de doi ani

Sunt „nanopleții” care acum doi ani intrau în Cartea Recordurilor. Pentru că nu se știe să mai fi fost atâția frați, dintr-o singură naștere, care să supraviețuiască., transmite protv.ro.

Rude, prieteni, dar și pediatrul celor mici au luat parte la serbarea a cărei temă, „Miraculos”, a fost aleasă chiar de copii, după cum spune mama, în vârstă de 27 de ani. În ultimele zile ale sarcinii, femeia aștepta … șapte copii.

Din cauza îngrijirii speciale pe care o necesită o asemenea naștere multiplă, excepțională, ea a fost transferată la o clinică din Casablanca, Maroc. Acolo a născut, în mai 2021 – 9 copii în loc de 7: cinci fete și patru băieți.

Ursula Von der Leyen va vizita Kievul pe 9 mai

Preşedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, se va deplasa marţi la Kiev pentru a se întâlni cu preşedintele ucrainean, Vladimir Zelenski, a anunţat luni purtătorul său de cuvânt, transmite DPA.

Von der Leyen va vizita Kievul la 9 Mai

Cea de-a cincea vizită efectuată de Von der Leyen în Ucraina de când Rusia a lansat o invazie la scară largă în această ţară în februarie 2022 are loc la o dată simbolică pentru Europa, transmite Agerpres.

Uniunea Europeană sărbătoreşte pe 9 Mai pacea durabilă între membrii săi care a urmat sfârşitului celui de-Al Doilea Război Mondial în 1945, în timp ce Rusia îşi marchează victoria asupra Germaniei naziste printr-o paradă militară anuală.

În contextul războiului Rusiei împotriva Ucrainei, care se află în al doilea an, preşedinta Comisiei va ”reafirma sprijinul neclintit al UE faţă de această ţară”, a declarat purtătorul de cuvânt la Bruxelles.

Ucraina a fost desemnată anul trecut drept ţară candidată la aderarea la UE şi aşteaptă o evaluare din partea Comisiei pentru a stabili dacă eforturile sale de reformă sunt suficiente pentru a începe negocierile oficiale de aderare.

Bruxelles a acordat până în prezent Ucrainei un ajutor militar, financiar şi umanitar în valoare de 67 de miliarde de euro, în timp ce se lucrează la un nou set de sancţiuni economice împotriva Rusiei.

Potrivit unor surse din UE, blocul comunitar intenţionează, de asemenea, să îşi restrângă şi mai mult exporturile, încercând să combată eludarea sancţiunilor existente împotriva Rusiei prin exportul de bunuri prin intermediul altor ţări care nu au măsuri comerciale punitive împotriva Moscovei.

Incendii apocaliptice în regiunea Kurgan din Rusia. Cel puțin 6 oameni au murit

Incendii apocaliptice au loc chiar acum în regiunea Kurgan a Rusiei. Până în acest moment au fost raportați cel puțin 6 morți. Mai multe persoane au fost rănite, iar unii au rămas fără casă și masă.

Autoritățile promit să îi ajute pe cei rămați pe drumuri și le va oferi câte 50 de mii de ruble, echivalentul a 700 de dolari.

Andreea Marin a fost bătută?!
Articolul anterior
Penelope Cruz la 39 de ani face topless
Articolul următor