Cazarea la mare în România va costa de la 155 de lei pe noapte, de la 1 septembrie

Prețul cazărilor pe litoralul românesc scade cu până la 70% începând cu 1 septembrie, când va fi lansat programul „Litoralul pentru toţi”. Costul unei camere pe noapte va începe de la 155 de lei.

Pachetele turistice pe litoralul românesc vor fi mai ieftine cu până la 70% de la 1 septembrie, în comparaţie cu tarifele din vârf de sezon, au anunţat, joi, reprezentanţii Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR).

Până în prezent, s-au înscris în program 42 de hoteluri de la 2 până la 4 stele din toate staţiunile de pe litoral, care oferă aproximativ 3.400 de locuri de cazare pe noapte. Aceste locuri vor fi vândute atât prin agenţiile de turism partenere şi revânzătorii lor, cât şi direct de hoteluri.

Cel mai ieftin pachet prin acest program turistic, fără mic dejun, poate fi achiziţionat la un hotel de două stele din staţiunea Saturn şi costă, pentru două persoane, 310 lei/noapte dacă se achiziţionează un sejur de minim cinci nopţi.  

Programul „Litoralul pentru toţi” se desfășoară în perioada 1 – 30 septembrie şi vizează turiştii care vor să petreacă un sejur pe litoralul românesc în extra-sezon.

„Litoralul pentru Toţi” este singurul program social din România susţinut integral de mediul de afaceri, respectiv de patronatele hoteliere autohtone.

Turcia, Macedonia și Ucraina se alătură sistemului UE de certificate Covid. Europenii vor putea merge în aceste țări cu certificatul UE
Articolul anterior
Permisele de conducere eliberate de R. Moldova și Germania vor putea fi recunoscute reciproc pe teritoriul ambelor state
Articolul următor