Ce a cerut Rihanna de la organizatorii concertului de la București!

Este o artistă de top, așa că e și normal că are și cerințe de la organizatorii concertelor ei. În acest weekend, vedeta va cânta în România. Aceasta și-a spus deja doleanțele.

separator

Iată de ce va avea nevoie Rihanna:

  • 100 de persoane,
  • mâncare organică,
  • cameră de relaxare în spatele scenei, amenajată în cele mai mici detalii după descrierea vedetei.
”Ne-a cerut ca în spatele scenei să fie amenajat un apartament cu veioze, canapele, pernuţe decorative, plante de interior”, a declarat Diana Nimară, organizatoarea concertului, scrie click.ro.

Celebra interpretă a cerut legume bio, supe şi sushi.

Biletele la concert costă între 172 de lei şi 650 de lei, iar accesul publicului va fi permis începând cu ora 15.00. Până acum au fost vândute de organizatori peste 40.000 de bilete, iar la data spectacolului se aşteaptă să fie în Piaţa Constituţiei 50.000 de oameni.

Rihanna-Concert

Prima reacție a Kremlinului după atacul rusesc care a ucis 34 de oameni în Sumî: „Vă reamintesc declarația repetată a președintelui nostru”

Purtătorul de cuvânt al Kremlinul a susținut luni că Rusia lovește doar ținte militare sau legate de armată, când a fost întrebat despre atacul lansat duminică de Rusia asupra orașului Sumî, unde au fost ucise cel puțin 34 de persoane.

„În acest caz, vorbim despre progresul unei operațiuni militare speciale, aici trebuie să ne concentrăm doar pe informațiile furnizate de departamentul nostru de apărare. Știți că nu comentăm progresul operațiunii militare în sine în cadrul administrației”, a declarat Dmitri Peskov, citat de agenția rusă de presă de stat TASS.

„Nu pot decât să repet și să vă reamintesc declarația repetată a președintelui nostru și a reprezentanților armatei noastre că armata noastră lovește exclusiv ținte militare și cvasi-militare”, a adăugat purtătorul de cuvânt al Kremlinului

Ucraina a anunțat duminică că două rachete balistice rusești au ucis cel puțin 34 de persoane și au rănit alte 117 la Sumî. Atacul Rusiei asupra orașul Sumî din duminica Floriilor a fost lansat la nici 48 de ore după ce emisarul lui Donald Trump s-a întâlnit cu Vladimir Putin pentru discuții.

Steve Witkoff a vorbit vineri cu președintele rus timp de patru ore, potrivit mass-media de stat din Rusia, aceasta fiind cea mai recentă rundă de discuții dintre Washington și Moscova.

Bombardamentele cu rachete au lovit o zonă centrală a orașului, aglomerată la acea oră, pentru că mulți oameni se îndreptau spre biserică, la slujba de Florii. Unul dintre atacuri a lovit un troleibuz plin cu pasageri.

În prima sa reacție, președintele american Donald Trump a calificat drept „teribil” atacul rușilor, dar a precizat că i s-a spus că „au făcut o greșeală”, fără a detalia cine anume i-a transmis asta.

„Cred că a fost groaznic, și mi s-a spus că au făcut o greșeală, dar cred că este un lucru oribil. Cred că întregul război este un lucru oribil (…) pentru ca acest război să fi început este un abuz de putere. Această țară nu ar fi acceptat niciodată ca acest război să înceapă dacă eram președinte. Acel război este o rușine ”, a declarat Trump, la bordul Air Force One, când a fost întrebat despre atacul rusesc.

Reacția lui Donald Trump după atacul rusesc care a ucis peste 30 de persoane în Sumî: „Mi s-a spus că au făcut o greșeală. Cred că este un lucru oribil”

Președintele american Donald Trump a calificat drept „teribil” atacul lansat duminică de Rusia asupra orașului Sumî, unde au fost ucise cel puțin 34 de persoane, dar a precizat că i s-a spus că „au făcut o greșeală”, fără a detalia cine anume i-a transmis asta, potrivit Kyiv Independent și BBC.

„Cred că a fost groaznic, și mi s-a spus că au făcut o greșeală, dar cred că este un lucru oribil. Cred că întregul război este un lucru oribil (…) pentru ca acest război să fi început este un abuz de putere. Această țară nu ar fi acceptat niciodată ca acest război să înceapă dacă eram președinte. Acel război este o rușine ”, a declarat Trump, la bordul Air Force One, când a fost întrebat despre atacul rusesc.

„Acesta este războiul lui Biden”

Când reporterii au insistat dacă el crede că tragedia nu a fost intenționată, Trump a cerut să fie întrebați rușii. „Au făcut o greșeală. Să îi intrebați pe ei”, a spus președintele american care a insistat că „este războiul lui Biden”.

„Acesta este războiul lui Biden. Nu este războiul meu. Sunt aici de o perioadă foarte scurtă de timp. Acesta este un război care a fost sub conducerea lui Biden. El le-a dat miliarde și miliarde de dolari. Nu ar fi trebuit dacă avea creier, ceea ce nu a avut și nu are și s-a dovedit, să permită să înceapă ”, a spus Trump.

De asemenea, el și-a reiterat dorința de a opri războiul. „Încerc doar să îl opresc, astfel încât să putem salva o mulțime de vieți. Se întâmplă să fie vieți ucrainene și rusești, dar tot ce vreau să fac este să-l opresc”, a declarat Trump.

Trump oferă 10.000 de dolari anual fiecărui groenlandez pentru a „cumpăra” insula

Președintele american Donald Trump a propus o ofertă financiară de 10.000 de dolari anual pentru fiecare locuitor al Groenlandei, în încercarea de a-i convinge să devină parte a Statelor Unite, scrie evz.ro.

Această sumă ar urma să înlocuiască subvenția de 600 de milioane de dolari pe care Danemarca o alocă anual insulei.

Potrivit unei surse citate de The New York Times, planul a fost discutat în cadrul Consiliului Securității Naționale al SUA, iar guvernul american speră că această sumă va fi mai atrăgătoare decât ajutorul oferit de Danemarca. Totuși, până acum, planul lui Trump nu a atras interesul populației locale, care nu este dispusă să accepte ideea anexării.

Trump își exprimă dorința de a controla Groenlanda din motive strategice și economice

Miliardarul republican a manifestat un interes de lungă durată pentru Groenlanda, atrăgându-l atât profitul economic pe care l-ar putea aduce insula prin resursele sale naturale (uraniu, aur, cupru și petrol), cât și poziția sa geostrategică.

„Din motive de securitate națională și de libertate în lume, Statele Unite ale Americii estimează că proprietatea și controlul Groenlandei sunt o necesitate absolută”, a scris Trump pe platforma X.

De asemenea, deținerea Groenlandei ar oferi SUA control asupra unei rute importante care leagă oceanele Pacific și Atlantic pe la Polul Nord, rută folosită de Statele Unite, China și Rusia. De asemenea, Trump consideră că această anexare ar putea contribui la consolidarea prezenței militare a Statelor Unite în regiune.

Reacții internaționale și refuzul forțării anexării Groenlandei

În ciuda interesului manifestat de Donald Trump pentru anexarea Groenlandei, oficialii americani subliniază că, deși președintele a exprimat dorința de a obține acest teritoriu „într-un fel sau altul”, nu a fost niciodată vorba despre o acțiune militară.

În martie, vicepreședintele american J. D. Vance a acuzat Danemarca de neimplicare suficientă în dezvoltarea insulei, menționând că Acordul de Apărare din 1951 le permite Statelor Unite să aibă o prezență militară mai puternică în Groenlanda.

În replică, șeful diplomației daneze a sugerat că acest acord permite discuții mai ample despre prezența militară americană. Totuși, conform unui oficial al Casei Albe, Trump nu a luat în considerare utilizarea forței pentru a obține Groenlanda.

Antrenament în aer liber. Învaţă să slăbești frumos fără a cheltui mulți bani
Articolul anterior
Kate Middleton are o sosie la Jocurile Olimpice de la Rio!
Articolul următor
Close menu